طرز تهیه خوراک قارچ و بادمجان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه غذا با قارچ و بادمجان
غذای قارچ بادمجان یکی از انواع غذای ساده و بدون گوشت است که برای گیاهخواران مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنند. طرز تهیه غذا با قارچ و بادمجان برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 2 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
فلفل سبز | 2 عدد |
فلفل | 1 قطعه |
قارچ | 400 گرم |
روغن زیتون | 5 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 قرص |
نمک، فلفل قرمز و آویشن | کافی |
طرز تهیه غذا با قارچ و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه غذا با قارچ و بادمجان ابتدا بادمجان را بشویید سپس پوست آن را به صورت نواری جدا کرده و از وسط نصف کنید سپس برش دهید تا برش های بادمجان نیم دایره شود.
مرحله دوم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس ورقه های بادمجان را در تابه می ریزیم و کاملا سرخ می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله فلفل را همراه با فلفل سبز می شوییم سپس هر دو را به صورت نوارهای نازک برش می دهیم. سپس قارچ را شسته و ورقه های ضخیم می کنیم و پس از آن فلس های پیاز و سیر را جدا می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پیاز و سیر را شسته سپس نگینی خرد می کنیم. سپس بادمجان های سرخ شده را از تابه خارج کرده و مجدداً کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله که پیاز روشن و طلایی شد سیر را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس فلفل دلمه ای و فلفل سبز را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ششم
حالا که بوی خامی فلفل ها از بین رفت قارچ ها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید و تفت دهید تا آب اضافی قارچ ها خارج شود. سپس نمک، پاپریکا و آویشن را به سبزیجات اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله هفتم
در آخر بادمجان ها را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و تفت می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس غذای بادمجان و قارچ را در بشقاب مورد نظر می ریزیم سپس با برنج و نان سرو می کنیم. نوش جان.