آشپزی

طرز تهیه خوراک ماهیچه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه غذای ماهیچه ای

غذای ماهیچه ای یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه غذای ماهیچه ای برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ماهیچه گوسفند 4 عدد
پیاز 5 تکه
سیر 1 بوته + 3 غلاف
چوب دارچین 2 عدد
هویج 2 عدد
زعفران آب پز ½ فنجان
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی 3 عدد
سیر 1 قرص
پیاز 1 قطعه
آبلیموی تازه کافی
فلفل سیاه، نمک و پودر پاپریکا کافی

طرز تهیه غذای ماهیچه ای

مرحله اول

من آماده می کنم غذای ماهیچه ای در ابتدای کار فلس های پیاز را برمی داریم و می شوییم سپس خلال می کنیم. سپس هویج ها را بشویید و پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید.

مرحله دوم

حالا پوست 3 حبه سیر را جدا می کنیم و می شوییم و سپس ورقه ای می کنیم. سپس پیاز خرد شده را در قابلمه مناسبی بریزید و ماهیچه ها را روی پیاز خرد شده بچینید و سپس هویج و سیر را که بصورت ماهیچه ای خرد شده اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله سیر، چوب دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه را به ماهیچه اضافه می کنیم سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح ماهیچه ها را بپوشاند، درب قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا ماهیچه را به مدت 5 ساعت روی آتش استراحت می دهیم تا کاملا بپزد. سپس بعد از 4 ساعت نمک و زعفران دم کرده را به ماهیچه اضافه می کنیم و دوباره درب قابلمه را می بندیم تا ماهیچه یک ساعت دیگر روی آتش بماند.

مرحله پنجم

در این مرحله سس غذای ماهیچه ای را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا سیر و پیاز را پوست گرفته سپس آنها را شسته و ریز رنده می کنیم. سپس پیاز را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله ششم

حالا گوجه ها را می شوییم سپس با رنده ریز رنده می کنیم تا پوره شود و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم سپس پیاز را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا طلایی و قهوه ای شود سپس سیر را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به پیاز و سیر اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم آب گوجه اضافی تبخیر شود.

مرحله هشتم

حالا که آب گوجه‌فرنگی اضافی کشیده شده است، آب لیموترش تازه را به همراه زعفران دم کرده، نمک، فلفل و پودر پاپریکا به سس اضافه کرده و هم می‌زنیم، سپس اجازه می‌دهیم سس به مدت ۲ دقیقه بجوشد.

مرحله نهم

در نهایت بعد از 1 ساعت که غذا کاملا جا افتاد ماهیچه را در بشقاب مورد نظر می گذاریم سپس پیازهای کاراملی شده را روی ماهیچه می ریزیم و با حبوبات و برنج و سس مخصوص سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا