طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی
غذای مرغ فرانسوی یکی از غذاهای کلاسیک و پرطرفدار است که با طعمی لطیف و ظاهری شیک سفره را تزئین می کند. ترکیب آبدار مرغ با سس خامه ای نرم و قارچ طعمی بی نظیر و فراموش نشدنی ایجاد می کند. این غذا با وجود ظاهر ساده اش طعمی دارد که می تواند شما را به رستوران های فرانسوی ببرد. پیشنهاد می کنیم این دستور پخت را امتحان کنید تا ببینید چقدر خوشمزه و راحت در خانه تهیه می شود.
برای تهیه غذای مرغ فرانسوی به سبک خانگی، ابتدا سینه های مرغ را با پیاز، زردچوبه، ادویه و پودر تخم گشنیز مزه دار می کنیم و در یخچال استراحت می دهیم. سپس قارچ و فلفل را با سس سفید و آب مرغ مخلوط کرده و روی مرغ مزه دار شده بریزید. مرغ را در فر گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا آماده شود. در آخر سس خامه و آبلیمو را داغ کرده و روی مرغ پخته شده بریزید و با پلو سرو کنید.
عناصر | اندازه ی |
قارچ خرد شده | 1 فنجان |
کرم رنگ | 1 فنجان |
آب مرغ | 1/2 فنجان |
فلفل دلمه ای خرد شده | 1/3 فنجان |
سس سفید | یک و 1/2 فنجان |
سینه مرغ متوسط | 3 عدد (6 نیم سینه) |
آبلیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی
مرحله 1: مرغ را مزه دار کنید
ابتدا سینه های مرغ را بعد از شستن و خشک کردن با پیاز خرد شده، زردچوبه، ادویه دلخواه، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل خوب مزه دار کنید. این به مرغ طعمی عمیق و دلپذیر می دهد. سپس آنها را به مدت یک یا دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مرغ برود.
مرحله 2: مخلوط قارچ و فلفل را آماده کنید
در این مرحله قارچ و فلفل خرد شده را با سس سفید و آب مرغ خوب مخلوط کنید. این مخلوط باید قوام و طعم خوبی داشته باشد.
مرحله 3: مرغ را در بشقاب قرار دهید
سینه های مرغ طعم دار شده را در ظرفی که از قبل با کمی روغن چرب کرده اید قرار دهید. سپس مخلوط قارچ و فلفل آماده شده را روی سینه مرغ بریزید. این باعث می شود مرغ با عصاره قارچ و فلفل سیاه پخته و خوشمزه و خوش طعم شود.
مرحله 4: در فر بپزید
روی ظرف را با مرغ بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. بگذارید یک ساعت تا یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر بپزد تا مرغ کاملا پخته و نرم شود.
مرحله 5: تهیه سس خامه و لیمو
پس از پختن مرغ، آبلیموی تازه را با خامه مخلوط می کنیم. این مخلوط را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید، سپس آن را به سس داخل کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 6: سس را گرم کنید
مخلوط سس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود. مراقب باشید نجوشد؛ به اندازه ای که روی مرغ را بپوشاند.
مرحله 7: سرو کنید
سس تند را روی سینه مرغ بریزید. این غذای لذیذ را می توانید با برنج سرو کنید تا یک غذای کامل و سیر کننده داشته باشید. در صورت تمایل می توانید برای زیبایی و طعم بیشتر روی ظرف را با قارچ سوخاری تزیین کنید. نوش جان