آشپزی

طرز تهیه خوراک مرغ چینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خوراک مرغ چینی

غذای مرغ چینی یکی از غذاهای ساده و آسان در چین است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خوراک مرغ چینی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
فیله مرغ 300 گرم
پیاز 1 قطعه
فلفل 1 قطعه
هویج 1 قطعه
قارچ 6 عدد
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه کافی
پودر زنجبیل و نمک کافی

طرز تهیه خوراک مرغ چینی

مرحله اول

برای تهیه یک غذای مرغ چینی خوشمزه ابتدا فیله مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید سپس فلفل را بشویید و مانند فیله مرغ به صورت نواری برش دهید. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت ورقه های نازک برش دهید، قارچ را بشویید و سپس با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید. سپس قارچ را خلال می کنیم و هویج را شسته و پوست آن را جدا می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله هویج را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار می دهیم. سپس مقداری روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید سپس تفت دهید.

مرحله چهارم

حالا وقتی پیاز طلایی شد فیله مرغ را به آن اضافه کنید سپس تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس زعفران پخته شده را به همراه فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه و پودر زنجبیل به فیله مرغ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فیله مرغ را سرخ می کنیم تا عطر ادویه ها خارج شود. سپس فلفل ها را به همراه هویج و قارچ به فیله مرغ اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی فلفل ها از بین برود و هویج ها نیم پز شوند.

مرحله ششم

حالا به دلیل شوری سس سویا به مقدار کافی نمک به غذا اضافه کنید و سپس هم بزنید. سپس سس سویا را به همراه عسل به خوراک مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هفتم

در آخر علوفه را به مدت 15 دقیقه روی اجاق می گذاریم تا طعم ها مخلوط شده و یکدست شوند. در نهایت پس از گذشت این مدت ظرف را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و با نان تازه سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا