آشپزی

طرز تهیه خوراک نخود +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت نخود

غذای نخود یکی از غذاهای خوشمزه و منحصر به فرد است که با کمترین مواد موجود و روش های مختلف بسیار آسان تهیه می شود و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای ساده و راحت یا یک غذای رژیمی سالم و مقوی استفاده کرد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز پخت نخود برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
نخود فرنگی 1 لیوان و نیم
پیاز متوسط 1 قطعه
سیب زمینی متوسط 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
تخم گشنیز و زیره کافی
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

طرز پخت نخود

خیساندن نخود

ابتدا نخود را از شب قبل در ظرفی بریزید و کمی آب داخل آن بریزید و بگذارید خوب خیس بخورد و نفخ آن برطرف شود و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید سپس در حین پخت نخود را آبکشی کرده و در قابلمه بریزید.

پختن نخود

سپس روی نخودها مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید 3-4 ساعت خوب بپزد و نرم شود و اگر نخود را در زودپز بگذارید زودتر پخته می شود سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و تمیز بشویید. ..

سیب زمینی را اضافه کنید

سپس سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از جوشاندن نخود فرنگی ها را در قابلمه بریزید و بگذارید با هم بپزند، سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. . باحال باش

پاستا و پیاز را سرخ کنید

سپس پیاز را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سبک شود، سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سپس رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. حذف شده.

پاستا را اضافه کنید

وقتی رنگ رب گوجه فرنگی تغییر کرد و کمی تیره شد، مخلوط پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را به غذای داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید با هم بپزند، اگر آب قابلمه کم بود کمی آب اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی که با هم مخلوط شوند.

ادویه جات را اضافه کنید

سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و به سلیقه خود مقداری پاپریکا، گشنیز و زیره به غذا اضافه کنید و با مواد داخل قابلمه مخلوط کنید و سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید نخود خوب جا بیفتد و بپزد. بودن

لیموی تازه

پس از پخت کامل ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس یک لیموترش تازه را بشویید و برش بزنید و آب آن را بگیرید و به ظرف نخود اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا جذب شود و خوشمزه تر شود.

با نخود سرو کنید

سپس نخودها را در بشقاب مناسبی بریزید و با چند برگ نعناع و ریحان و گشنیز تازه تزئین کنید و یک قاچ لیموترش را در کنار بشقاب بگذارید و این غذای خوش طعم و لذیذ را با ترشی و سبزیجات و انواع دارچین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا