آشپزی

طرز تهیه خوراک نخود و اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خوراک نخود و اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نخود و اسفناج

غذای اسفناج نخودچی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که می توانید آن را در دستورهای مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه غذای اسفناج نخودی را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز 1 قطعه
سیر 3 قرص
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
قارچ 2 لیوان
اسفناج 2 لیوان
نخود فرنگی 1 فنجان
رب گوجه فرنگی 1 فنجان
زیره ½ قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
نمک کافی

طرز تهیه نخود و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه غذای لذیذ اسفناج و نخود، ابتدا نخودها را بشویید و در ظرفی بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آن ها را بپوشاند، سپس اجازه دهید نخود به مدت 6 ساعت در آب بماند تا تورم آن کاملا برطرف شود. .

مرحله دوم

بعد از این مدت نخودها را آبکشی می کنیم و در قابلمه آب می ریزیم سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و اجازه می دهیم نخودها به مدت 2 الی 3 ساعت در آب جوش بماند تا کاملا بپزند و نرم شوند.

سطح سوم

بعد از این مدت که نخودها کاملا پخته و نرم شدند، در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود. سپس اسفناج ها را بشویید و در حد متوسط ​​خرد کنید سپس کنار بگذارید.

مرحله چهارم

حالا پیاز را نگینی خرد کرده و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. در مرحله بعد مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود و بلافاصله پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله پنجم

وقتی پیازها سبک و شفاف شدند مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیازها طلایی و قهوه ای شوند. سپس سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

بعد از اینکه عطر سیر آزاد شد، پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پاستا کاملا بپزد و پس از آن بوی خامی آن از بین برود. حالا قارچ ها را شسته و خرد می کنیم.

مرحله هفتم

در مرحله بعد قارچ ها را به تابه اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب خود را از دست ندهند. وقتی قارچ ها کاملا سرخ شدند، اسفناج خرد شده را به همراه نخود پخته شده به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله هشتم

حالا بگذارید مواد کمی سرخ شوند سپس گوجه ها را بشویید و پوست آن ها را کاملا جدا کنید. سپس گوجه ها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید.

مرحله نهم

در این مرحله فلفل سیاه، زیره و کمی نمک به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پوره گوجه فرنگی و ادویه ها کاملا سرخ شوند. وقتی غذا کاملا سرخ شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دهم

حالا یک بشقاب برای سرو انتخاب کنید و سیب زمینی سرخ شده را در آن قرار دهید، سپس نخود و اسفناج را روی سیب زمینی ها بمالید. در آخر غذا را به دلخواه با ماکارونی، برنج یا نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا