آشپزی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش آلو اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش اسفناج با آلو

خورش آلو اسفناج یکی از خوشمزه ترین و قدیمی ترین خورش های ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش اسفناج با آلو برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ران یا سینه مرغ 4 عدد
اسفناج 500 گرم
رب انار 2 قاشق غذاخوری
آلو خورشتی 15 عدد
پیاز 1 قطعه
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه خورش اسفناج با آلو

مرحله اول

من آماده می کنم خورش اسفناج با آلو ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید سپس ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید. سپس پیاز را با کمی روغن به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله دوم

بعد از روشن شدن پیاز کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به تفت دادن مواد ادامه می دهیم. سپس تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و به طور یکنواخت تفت دهید.

سطح سوم

پس از سرخ شدن مرغ، ۲ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید، سپس درب قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. در این فاصله اسفناج را آماده می کنیم.

مرحله چهارم

برای این کار اسفناج را خوب بشویید سپس آن را ریز خرد کنید. سپس ظرف مناسبی روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا اسفناج را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله پنجم

ابتدا اسفناج آبکی می شود پس باید پخت را ادامه دهیم تا آب داخل ماهیتابه گرفته شود و اسفناج کمی سرخ شود. در حین تفت دادن اسفناج، رب انار را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن خوب شود.

مرحله ششم

بعد از 30 دقیقه از پخت مرغ، مخلوط اسفناج و پاستا آنا را به قابلمه با مرغ اضافه کنید و 1 تا 1 ساعت و نیم دیگر با هم بپزید. سپس آلوها را در یک کاسه آب خیس می کنیم.

مرحله هفتم

در 15 دقیقه آخر پخت خورش آلو را به همراه کمی نمک و زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم. بعد از اینکه خورش خوب جا افتاد، آن را در ظرف دلخواه ریخته و با برنج سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا