آشپزی

طرز تهیه خورش اسپناساک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش اسپناساک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش اسفناج

خورش سپناسک یکی از غذاهای سنتی استان مازندران است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 200 گرم
اسفناج تازه 1 کیلوگرم
سبزیجات معطر 300 گرم
سیر 3 تا 4 قرص
پیاز 2 عدد وسط
هویج 1 قطعه
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
آب پرتقال کافی
یک تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه خورش اسفناج

مرحله اول

برای تهیه خورش اسپینسک مازندرانی ابتدا اسفناج را به همراه سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعناع) می شوییم، سپس در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا کشیده شود.

مرحله دوم

حالا گوشت را مکعبی می کنیم سپس سبزی ها را روی تخته گوشت گذاشته و ریز خرد می کنیم. در مرحله بعد سیر و پیاز را پوست بگیرید و سپس بشویید و ریز خرد کنید.

سطح سوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم و بلافاصله سیر و پیاز را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود و عطر سیر آزاد شود.

مرحله چهارم

حالا گوشت را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به پیازها اضافه می کنیم سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس اسفناج را به همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله حرارت را زیاد می کنیم سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ سبزی ها تغییر کند. بعد از آن به مقدار کافی آب جوش می ریزیم سپس اجازه می دهیم خورش به مدت ۲ ساعت روی آتش بماند تا گوشت کاملا بپزد.

مرحله ششم

حالا هویج را می شوییم سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت سنگ های ریز خرد می کنیم. سپس بعد از 1 ساعت هویج را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید هویج کاملا پخته و نرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله بعد از این مدت تخم مرغ ها را به خورش اضافه می کنیم سپس بدون هم زدن اجازه می دهیم تا تخم مرغ ها در خورش جا بیفتند. سپس بعد از 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله هشتم

در آخر بسته به نوع ذائقه، کمی آب پرتقال به خورش اضافه می کنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر اسفناج را با برنج زعفرانی و سبزی سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا