طرز تهیه خورش تره +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش سبزی
خورش یکی از غذاهای اصیل استان کردستان است که با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله. طرز تهیه خورش سبزی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت خورشتی | 500 گرم |
پیازچه | 300 گرم |
لوبیا سفید | ⅔ لیوان |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 قطعه |
گوجه فرنگی های کوچک | 6 عدد |
سیب زمینی خلال شده | کافی |
لیمو عمانی | 5 تکه |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه خورش سبزی
مرحله اول
برای تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه ابتدا لوبیا سفید را بشویید سپس در ظرف مناسبی بریزید و ظرف را تا نیمه از آب پر کنید. سپس اجازه دهید لوبیا سفید به مدت 2 تا 3 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
حالا بعد از گذشت این مدت پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع ریخته و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود سپس فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. سپس گوشت خورشتی را به آن اضافه می کنیم و به پخت ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله چهارم
حالا پوره گوجه فرنگی را به گوشت خورشتی اضافه می کنیم سپس به پختن ادامه می دهیم تا بوی خامی پاستا از بین برود. در مرحله بعد، قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید، سپس لوبیا سفید را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله لوبیا سفید را به قابلمه با گوشت اضافه می کنیم سپس در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا گوشت و لوبیا سفید نیم پز شود. در همین حین تره فرنگی ها را بشویید سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله ششم
حالا تره فرنگی را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید داغ شود، سپس تره فرنگی خرد شده را داخل تابه بریزید و سرخ کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله به سرخ کردن تره فرنگی بدون روغن ادامه می دهیم تا آب اضافی تره تبخیر شود سپس با روشن شدن تره فرنگی روغن مایع را به آن اضافه کرده و کاملا سرخ می کنیم. بعد که گوشت نیم پز شد تره فرنگی را به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا خورش رو هم میزنیم بعد اجازه میدیم گوشت و لوبیا سفید کاملا بپزه و خورش جا بیفته. سپس لیموهای عمانی را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آنها را با آب می پوشانیم و می گذاریم تلخ شوند.
مرحله نهم
در این مرحله در 30 دقیقه آخر پخت لیمو عمانی را به خورش اضافه می کنیم سپس درب قابلمه را می بندیم. سپس گوجه ها را شسته و به 2 قسمت تقسیم می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دهم
حالا در تابه مقداری روغن مایع بریزید و گوجه ها را داخل آن بریزید سپس دو طرف گوجه ها را کاملا سرخ کنید. در 10 دقیقه آخر پخت گوجه ها را به خورش اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله یازدهم
در آخر وقتی خورش لوبیا سفید جا افتاد زیر اجاق را می بندیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. برای تزیین این خورش میتوانیم از سیبزمینی خلال شده استفاده کنیم، سپس آن را با برنج سرو کنیم. نوش جان.