طرز تهیه خورش جعفری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش جعفری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خورش جعفری
خورش جعفری یکی از خورش های خوشمزه و اصیل گیلانی است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود، این خورش با طعم بی نظیری که دارد بسیار پر طرفدار است و به روش های مختلف تهیه می شود و برای سرو بسیار مناسب و شیک می باشد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه خورش جعفری برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
جعفری | 500 گرم |
ران مرغ یا سینه مرغ | 4 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
زعفران آب پز غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | کافی |
پودر گشنیز | کافی |
جوز هندی | کافی |
پودر لیمو عمانی | کافی |
طرز تهیه خورش جعفری
مرحله اول
برای تهیه خورش جعفری ابتدا مقداری جعفری را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود سپس با چاقوی تیز جعفری را برش دهید و سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس اضافه کنید. جعفری را در او بریزید.
مرحله دوم
سپس حرارت را کم کنید و جعفری را در روغن سرخ کنید و تفت دهید تا آب سبزیجات جمع شود و تغییر رنگ دهد.
سطح سوم
سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود، حرارت را کم کنید و در تفت دادن دقت کنید. پیاز را بسوزانید
مرحله چهارم
سپس مرغ ها را به اندازه های دلخواه برش دهید یا به صورت تکه های ران و سینه استفاده کنید و در تابه بریزید و همراه با پیاز خوب تفت دهید تا تمام قسمت های مرغ پخته و طلایی شود و عطر و طعم آن فلفل قرمز از تکه های مرغ جذب می شود.
مرحله پنجم
سپس در قابلمه کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید دم بکشد و غلیظ شود سپس مقداری زعفران پخته غلیظ به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران کاملا به خورد مرغ ها برود. ..
مرحله ششم
سپس جعفری سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گشنیز را اضافه کنید و به ذائقه خود مقداری جوز هندی را به مخلوط مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود. مواد تشکیل دهنده
مرحله هفتم
سپس مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و به مدت 1 تا 2 ساعت بگذارید خوب بپزد و خورش جعفری کاملاً جذب شود و مانند خورش سبزی سبزی روغن اضافه کنید سپس در بیست دقیقه آخر پخت. پودر لیمو عمانی را به مواد اضافه کنید.
مرحله هشتم
اگر پودر لیمو عمانی نداشت روی 2 تا 3 عدد لیمو عمانی سوراخ ایجاد کنید و نیم ساعت قبل در آب قرار دهید تا خیس شود و تلخی آن از بین برود سپس لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم پیدا کند. لیمو را با مواد مخلوط کنید.
مرحله نهم
پس از پخته شدن و جا افتادن کامل خورش از روی حرارت برداشته و خورش جعفری را در ظرف مناسبی گذاشته و با برنج زعفرانی، ته دیگ و ترشی، سالاد، زیتون و دارچین برای یک غذای شیک و ساده سرو کنید.
5
2