آشپزی

طرز تهیه خورش جعفری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش جعفری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش جعفری

خورش جعفری یکی از خورش های خوشمزه و اصیل گیلانی است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود، این خورش با طعم بی نظیری که دارد بسیار پر طرفدار است و به روش های مختلف تهیه می شود و برای سرو بسیار مناسب و شیک می باشد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه خورش جعفری برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
جعفری 500 گرم
ران مرغ یا سینه مرغ 4 عدد
پیاز 1 قطعه
زعفران آب پز غلیظ 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه کافی
پودر گشنیز کافی
جوز هندی کافی
پودر لیمو عمانی کافی

طرز تهیه خورش جعفری

مرحله اول

برای تهیه خورش جعفری ابتدا مقداری جعفری را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود سپس با چاقوی تیز جعفری را برش دهید و سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس اضافه کنید. جعفری را در او بریزید.

مرحله دوم

سپس حرارت را کم کنید و جعفری را در روغن سرخ کنید و تفت دهید تا آب سبزیجات جمع شود و تغییر رنگ دهد.

سطح سوم

سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود، حرارت را کم کنید و در تفت دادن دقت کنید. پیاز را بسوزانید

مرحله چهارم

سپس مرغ ها را به اندازه های دلخواه برش دهید یا به صورت تکه های ران و سینه استفاده کنید و در تابه بریزید و همراه با پیاز خوب تفت دهید تا تمام قسمت های مرغ پخته و طلایی شود و عطر و طعم آن فلفل قرمز از تکه های مرغ جذب می شود.

مرحله پنجم

سپس در قابلمه کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید دم بکشد و غلیظ شود سپس مقداری زعفران پخته غلیظ به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران کاملا به خورد مرغ ها برود. ..

مرحله ششم

سپس جعفری سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گشنیز را اضافه کنید و به ذائقه خود مقداری جوز هندی را به مخلوط مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود. مواد تشکیل دهنده

مرحله هفتم

سپس مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و به مدت 1 تا 2 ساعت بگذارید خوب بپزد و خورش جعفری کاملاً جذب شود و مانند خورش سبزی سبزی روغن اضافه کنید سپس در بیست دقیقه آخر پخت. پودر لیمو عمانی را به مواد اضافه کنید.

مرحله هشتم

اگر پودر لیمو عمانی نداشت روی 2 تا 3 عدد لیمو عمانی سوراخ ایجاد کنید و نیم ساعت قبل در آب قرار دهید تا خیس شود و تلخی آن از بین برود سپس لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم پیدا کند. لیمو را با مواد مخلوط کنید.

مرحله نهم

پس از پخته شدن و جا افتادن کامل خورش از روی حرارت برداشته و خورش جعفری را در ظرف مناسبی گذاشته و با برنج زعفرانی، ته دیگ و ترشی، سالاد، زیتون و دارچین برای یک غذای شیک و ساده سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا