آشپزی

طرز تهیه خورش طلا کوله +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش تالا کله

خورش طلا کله که به خورش طلا قرابه نیز معروف است یکی از خورش های معروف شمال کشورمان است که آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه خورش تالا کله برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گشنیز 150 گرم
هندوانه ¾ فنجان
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
مرغ یا گوشت گوسفند 800 گرم
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
اب 3 لیوان
جعفری 150 گرم
گردو 300 گرم
زنجبیل تازه 150 گرم
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه خورش تالا کله

مرحله اول

برای تهیه خورش طلایی کله مجلسی ابتدا پیاز را پوست گرفته سپس می شوییم و به صورت خلال های نازک برش می دهیم. سپس در ظرف مناسبی کمی روغن مایع بریزید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را در تابه می ریزیم سپس تفت می دهیم تا پیاز قرمز و طلایی شود. سپس پیاز داغ شده را از تابه خارج می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.

سطح سوم

حالا گوشت را مکعبی می کنیم سپس به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پیاز داغ را به همراه آب داخل قابلمه اضافه می کنیم و به مدت 2 ساعت اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی های معطر (جعفری، نعناع و گشنیز) را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کشیده شود. سپس سبزی معطر را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

حالا تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب اضافی سبزی ها تمام شود. سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله که سبزی کاملا سرخ شد آن را از روی حرارت بردارید سپس به خورش اضافه کنید و هم بزنید. سپس پوست گردو را جدا می کنیم سپس مغز را در غذاساز ریخته و پوره می کنیم.

مرحله هفتم

حالا گردوی آسیاب شده را به خورش اضافه کنید سپس هم بزنید تا با بقیه مواد ترکیب شود. سپس بسته به ذائقه خود مقداری نمک و فلفل و شاهی به خورش طلا کله اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هشتم

در این مرحله آرد برنج را در ظرف مناسبی بریزید سپس کمی آب سرد اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آب و آرد برنج را کم کم به خورش اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

مرحله نهم

در آخر وقتی خورش طلا کله آماده شد آن را از روی حرارت برداشته سپس بشقاب مناسبی برای سرو انتخاب کرده و کوشر را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با برنج سفید و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا