طرز تهیه خورش قیمه آلو با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه خورش قیمه آلو با مرغ
خورش آلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو با مرغ را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
لپه ها | 60 گرم |
پیاز | 2 عدد وسط |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آلو خورشتی | 6 عدد |
طبل | 200 گرم |
زعفران آب پز | 1 فنجان |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
لیمو عمانی | 1 قطعه |
فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی و پودر دارچین | کافی |
نمک | کافی |
طرز تهیه خورش قیمه آلو با مرغ
مرحله اول
برای تهیه یک خورش خوشمزه آلو با قیمه مرغ، در ابتدای کار لپه ها را شسته و در قابلمه ای با آب مناسب قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم لپه در آب جوش بماند تا نیم پز شود. .
مرحله دوم
در مرحله بعد پاهای مرغ را با کمی فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، پودر دارچین، نمک و زردچوبه مزه دار می کنیم، سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم تا روغن خوب داغ شود.
سطح سوم
حالا ران مرغ را در تابه می گذاریم سپس دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم تا مرغ در حین پخت باز نشود. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و پیازهای خرد شده را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیازها سبک و شفاف شوند. حالا ران مرغ را در قابلمه بریزید.
مرحله پنجم
حالا مقداری زعفران پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ران مرغ کاملا بپزد. وقتی ران مرغ پخته شد از قابلمه خارج کنید سپس پوره گوجه فرنگی و چوب دارچین را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
سپس مقداری فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آنها از بین برود. وقتی لپه نیم پز شد آن را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید.
مرحله هفتم
حالا آلو خورشتی، لیمو عمانی و زعفران خیس خورده را به همراه ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید سس جا بیفتد. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
سپس پای مرغ را در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را خوب سرخ کنید. وقتی خورش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید، سپس پای مرغ را روی آن بگذارید و با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. نوش جان.