آشپزی

طرز تهیه خورش قیمه بوشهری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه بوشهری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش بوشهری با قیمه

خورش قیمه بوشهری یکی از دستور پخت های سنتی قیمه است که با ظاهری متفاوت تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش بوشهری با قیمه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 300 گرم
لپه ها 200 گرم
پیاز 3 عدد
سیب زمینی متوسط 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
ادویه ها و زیره را تفت دهید کافی
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه کافی

طرز تهیه خورش بوشهری با قیمه

مرحله اول

برای تهیه خورش خوشمزه بوشهری با قیمه، ابتدا پیاز را پوست بگیرید، سپس آن را بشویید و به صورت خلال‌های نازک برش دهید. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا داخل ماهیتابه کمی روغن مایع بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

سطح سوم

در این مرحله ادویه خورش را به همراه زیره، زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود. سپس لپه را می شوییم تا گرد و غبار آن گرفته شود.

مرحله چهارم

حالا لپه را به گوشت اضافه می کنیم سپس کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه گرفته شود. سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و می شوییم و به دلخواه برش می دهیم و در قابلمه می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله آب اضافه می کنیم تا روی مواد را بپوشاند سپس مخلوط گوشت را به مدت 3-2 ساعت روی آتش می گذاریم تا کاملا بپزد. بعد از این مدت گوشت را از مواد جدا می کنیم.

مرحله ششم

حالا گوشت را خرد می کنیم. سپس مخلوط لپه و سیب زمینی را با همزن برقی هم می زنیم تا پوره شود. بعد از آن پوسته باقی مانده پیاز را جدا می کنیم و سپس آن را می شوییم و ریز رنده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع می ریزیم و بلافاصله پیاز را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد از آن تغییر رنگ می دهد. سپس قیمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم می زنیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه روی حرارت بماند.

مرحله نهم

در این مرحله روی گوشت رنده شده را با زعفران می پوشانیم و نمک را به قیمه اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا کش دار شود. سپس پودر لیمو عمانی را به عنوان ادویه در قیمه می ریزیم.

مرحله دهم

در آخر مایه را هم بزنید تا پودر لیمو عمانی مخلوط شود سپس از روی حرارت بردارید. سپس خورش را در بشقاب مورد نظر بریزید و با برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا