طرز تهیه خورش لوبیا سبز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
می توانید خورش لوبیا سبز را با مرغ یا گوشت درست کنید. در این دستور از گوشت چرخ کرده استفاده کرده ایم که بسیار سریعتر پخته می شود و برای افرادی که زمان زیادی برای طبخ ندارند و به دنبال غذاهای جدید هستند می تواند یک انتخاب عالی باشد. خورش لوبیا سبز علاوه بر سالم و مقوی بودن، بسیار خوش رنگ، لعاب و چشم نواز است و به راحتی می توانید آن را برای عزیزانتان تهیه کنید و مطمئن باشید که اکثر مردم از این غذای خوشمزه استقبال خواهند کرد. این خورش را می توانید با حذف گوشت کاملاً گیاهی کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش لوبیا سبز با سایت تینا چی همراه باشید.
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
لوبیا سبز | 3 فنجان |
هویج | 2 لیوان |
آرد نخودچی | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | به مقدار مورد نظر |
پودر لیمو عمانی | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مرحله اول
برای درست کردن یک خورش لوبیا سبز خوشمزه ابتدا لوبیا سبز را به قطعات متوسط برش دهید. خوب است لوبیا سبز را خیلی ریز نبرید چون بعد از پخت له می شود. هویج را بشویید و با پوست کن کاملا تمیز کنید. سپس هویج را خرد کنید.
مرحله دوم
برای داشتن خورش زیباتر بهتر است هویج ها را به جای لوبیا سبز به شکل مستطیل برش دهید. سپس پیاز را پس از شستن ریز خرد کرده و در ظرفی جداگانه کنار بگذارید.
سطح سوم
در این مرحله لوبیا سبز و هویج را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا کمی قهوه ای و نرم شوند. پس از آماده شدن سبزیجات، آنها را از ماهیتابه خارج کنید. بهتر است از تابه رژیمی استفاده کنید تا سبزیجات روغن کمتری جذب کنند.
مرحله چهارم
در تابه ای دیگر کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. در این مرحله می توانید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید. در ظرفی گوشت چرخ کرده را با کمی پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید.
مرحله پنجم
بعد با نمک و فلفل و پودر لیمو و زردچوبه مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شده و گوشت کاملا طعم دار شود. گوشت را به قطعات گرد خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید. بگذارید کمی قهوه ای شود و تا نیمه بپزد.
مرحله ششم
گوشت چرخ کرده در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. مقداری پوره گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و بعد از اینکه کمی در روغن سرخ شدند، هویج و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و کمی آب جوش اضافه کنید و بگذارید یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.
مرحله هفتم
برای جلوگیری از تبخیر زیاد آب خورش بهتر است در ظرف را ببندید. هرگز به خورش ها آب سرد اضافه نکنید. در پایان پخت کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید. این خورش خوشمزه را می توانید با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان