طرز تهیه خورش مرغ با ماست بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه خورش مرغ با ماست
خورش مرغ با ماست یکی از غذاهای لذیذ و متفاوتی است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این غذا با ترکیب مرغ و ماست خامهای طعمی مطبوع و ملایم دارد که همراه با خامه و سایر ادویهها تجربه جدیدی از خورش ایرانی را به ارمغان میآورد.
برای تهیه خورش مرغ خانگی با ماست ابتدا سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید سپس سیر و پیاز را رنده کنید و در تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید. مرغ را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. ماست و خامه را با هم مخلوط کرده و بعد از تغییر رنگ مرغ، این مخلوط را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. برای طعم و رنگ بهتر مقداری زعفران اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید خورش آرام آرام بپزد و غلیظ شود. بعد از حدود 15 دقیقه خورش آماده است و می توانید نوش جان کنید.
عناصر | اندازه ی |
ماست خامه ای | 1 فنجان |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
یک پیاز کوچک | 1 قطعه |
نمک و فلفل | تا جایی که لازم است |
سینه مرغ | 600 گرم |
کرم رنگ | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 5 قرص |
طرز تهیه خورش مرغ با ماست
مرحله 1: مرغ را آماده کرده و سیر و پیاز را تفت دهید
ابتدا سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید. سیر و پیاز نیز رنده می شوند. اگر دوست داشتید مقداری زنجبیل تازه رنده شده اضافه کنید. این مخلوط را با روغن زیتون در تابه ای روی حرارت ملایم بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا عطر سیر و زنجبیل هوا را پر کند.
مرحله 2: مرغ را اضافه کنید و با ادویه ها تفت دهید
وقتی سیر را بویید، نوارهای مرغ را به تابه اضافه کنید. با کمی نمک و فلفل تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بپزد.
مرحله 3: مخلوط ماست و خامه را آماده کنید
در ظرفی جداگانه خامه ترش و خامه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. این ترکیب باعث می شود خورش غلظت پیدا کند و طعم مطبوعی پیدا کند.
مرحله 4: سس ماست را به مرغ اضافه کنید
بعد از اینکه مرغ خوب پخت و تغییر رنگ داد، سس ماست و خامه را به تابه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مخلوط به جوش بیاید.
مرحله 5: زیبایی و خوشبو شدن با افزودن زعفران
برای افزایش طعم و عطر خورش می توانید کمی زعفران آب پز به آن اضافه کنید. بدین ترتیب خورش علاوه بر طعم بی نظیر، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد.
مرحله ششم: آماده سازی نهایی خورش
در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا خورش آرام آرام بپزد و سس غلیظ شود. حدود 15 دقیقه برای این مرحله کافی است. بهتر است هر از چند گاهی غلظت سس را بررسی کنید تا به غلظت مورد نظرتان برسد.
مرحله هفتم: خورش را سرو کنید
وقتی مرغ خوب پخت و سس به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید. حالا خورش مرغ با ماست آماده است. آن را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با برنج سفید یا نان تازه میل کنید.