آشپزی

طرز تهیه خورش مرغ در فر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت خورش مرغ در فر

خورش مرغ پخته یکی از انواع غذاهای سالم و رژیمی است که معمولا با زرشک پلو سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت خورش مرغ در فر برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 800 گرم
پیاز 1 قطعه
فلفل 1 قطعه
آبلیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
نمک و فلفل کافی

طرز پخت خورش مرغ در فر

مرحله اول

برای تهیه خورش مرغ در فر به صورت ساده در ابتدای کار فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا خوب گرم شود. سپس فلفل و پیاز را ریز خرد می کنیم و پیاز را در تابه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. بعد پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود سپس فلفل را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود.

سطح سوم

در این مرحله مخلوط پیاز و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید سپس تکه های سینه و پای مرغ را روی سبزیجات داخل ظرف بچینید. حالا روی تکه های سینه و پای مرغ نمک و فلفل می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس ظرف را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس تکه های مرغ را به مدت 3 ساعت در فر می گذاریم تا کاملا بپزد. بعد از 30 دقیقه زعفران دم کرده را روی تکه های مرغ بریزید.

مرحله پنجم

بعد از 1 ساعت آبلیموی تازه را با تکه های مرغ به ظرف اضافه کنید و در ظرف برگردانید سپس سینه و پای مرغ را در فر بگذارید تا کاملا بپزد و روی آن طلایی شود.

مرحله ششم

وقتی گوشت تکه های مرغ کاملا پخته شد و روی آنها طلایی شد، ظرف را از فر خارج می کنیم. در آخر تکه های مرغ را در بشقاب دلخواهتان منتقل کنید سپس با زرشک پلو و ماست سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا