طرز تهیه خورش مرغ و آلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش مرغ و آلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خورش مرغ و آلو
خورش آلو مرغ یکی از خورش های خوش طعم و لذیذ است که با مواد موجود خیلی راحت به روش های مختلف تهیه می شود.این خورش پرطرفدار طعم ملایمی دارد که می توانید درجه ترشی و شیرینی آن را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه خورش مرغ و آلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ران پر | 4 عدد |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آلو (به مدت 1 ساعت یا بیشتر در آب خیس کنید) | 20 تا 25 عدد |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
آب یا آبگوشت | کافی |
زرشک کبابی برای تزیین | کافی |
خلال بادام برای تزئین | با مقدار لازم |
سیب زمینی سرخ کرده برای غذای جانبی | کافی |
برنج | کافی |
زعفران آب پز برای تزیین برنج | کافی |
برش های پسته برای تزیین | کافی |
زرشک کبابی برای تزیین | کافی |
طرز تهیه خورش مرغ و آلو
مرحله 1: تکه های مرغ را بشویید
ابتدا تکه های مرغ را خوب بشویید سپس با پارچه نخی خشک کنید، بهتر است از ساق مرغ استفاده کنید چون بافت نرم تری دارد اما طبق سلیقه می توانید از سینه مرغ هم استفاده کنید، آن را مانند پای مرغ بشویید و خشک کنید.
مرحله 2: ادویه ها را با تکه های مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید
سپس تکه های مرغ را در بشقاب بگذارید و به سلیقه خود نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید و پهن کنید، ادویه ها را روی تکه های مرغ ماساژ دهید تا کاملا جذب شوند و مرغ را مزه دار کنید.
مرحله 3: تکه های مرغ را در یخچال بگذارید
در صورت تمایل می توانید تکه های مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ادویه ها کاملا جذب مرغ ها شوند، پس از این مدت مرغ ها را از یخچال خارج کنید، اگر برای این کار وقت ندارید مرغ ها را نیازی به استراحت ندارند
مرحله چهارم: جوشاندن زعفران
در همین حین در قابلمه کوچکی مقداری زعفران بریزید، مقداری آب جوش اضافه کنید، در قابلمه را ببندید، اجازه دهید زعفران خوب دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد طعم خورش بهتر می شود.
مرحله 5: مرغ ها را در تابه سرخ کنید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس تکه های مرغ را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید، وقتی یک طرف مرغ ها قرمز و طلایی شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها. سرخ شده هم خوبه
مرحله 6: پیاز را خرد کنید
وقتی جوجه ها کاملا سرخ شدند از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید و پیاز را پوست بگیرید و بشویید ورقه ای و ریز خرد کنید و در قابلمه یا تابه ای کمی روغن بریزید و کم کم بگذارید. بذار داغ بشه
مرحله 7: پیاز و پوره گوجه فرنگی را سرخ کنید
سپس پیاز نگینی خرد شده را در ماهیتابه بریزید، تفت دهید تا رنگ آن روشن و طلایی شود، وقتی پیاز کاملا سرخ شد، آن را در یک طرف تابه قرار دهید، سپس مقداری پوره گوجه فرنگی را در طرف دیگر تابه بریزید، کمی تفت دهید تا رنگ پاستا تغییر کرد و بوی خامی آن ناپدید شد.
مرحله هشتم: زردچوبه را اضافه کنید، تفت دهید و با پوره گوجه فرنگی مخلوط کنید
سپس مقداری زردچوبه به رب گوجه فرنگی اضافه کنید و با آن تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود، زمانی که رب گوجه فرنگی و زردچوبه خوب مخلوط و یکدست شد، سپس پیاز را با رب گوجه فرنگی مخلوط کرده و کمی تفت دهید تا طعم آن بخورد. یکدیگر.
مرحله نهم: زعفران پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و مرغ ها را در تابه بچینید
در مرحله بعد مقداری زعفران پخته غلیظ به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند تا عطر و طعم و رنگ زعفران با مواد ترکیب شود سپس تکه های مرغ را روی مخلوط مواد چیده و هم می زنیم تا همه قسمت ها یکدست شود. بله آغشته به مواد باشد.
مرحله 10: زعفران خیس شده و آب یا آب را به مواد اضافه کنید
سپس روی تکه های مرغ مقداری زعفران آب پز غلیظ بریزید سپس آب مرغ را در قابلمه اضافه کنید تا نیمی از مرغ ها را بپوشاند، مایه در واقع آب گوشت، آب مرغ یا آب سبزی است، می توانید به جای مایه از آب استفاده کنید. ، انجام دهید.
مرحله یازدهم: مایه کیک را به مواد اضافه کنید و خورش را بپزید
می توانید از هر طعمی بنا به ذائقه و ذائقه خود از آب گوشت استفاده کنید سپس آن را داخل غذا بریزید تا با آن بپزد سپس در تابه را ببندید و اجازه دهید تکه های مرغ به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزند تا بافت آن به دست آید. مرغ باید نرم و کاملاً پخته و پخته شود.
مرحله 12: آبگوشت را درست کنید و آب آن را بردارید
برای تهیه آبگوشت می توانید مقداری گوشت و مرغ یا مرغ را در قابلمه بریزید، مقداری آب به آن اضافه کنید، روی اجاق بگذارید تا گوشت یا مرغ پخته شود و پس از اینکه گوشت یا مرغ یا سبزیجات خوب پخته شدند، آب را صاف کنید و از آب او استفاده کنید
مرحله 13: آلو را به مرغ پخته اضافه کنید
بعد از نیم ساعت از پختن مرغ ها درب تابه را بردارید، آلویی که از قبل خیس شده و بافت آن ها نرم شده است بریزید، در تابه را روی مرغ ها قرار دهید، سپس درب تابه را ببندید، اجازه دهید مواد را مخلوط کرده، خوب بپزید و آماده کنید
مرحله چهاردهم: شکر را به مخلوط اضافه کنید تا طعم شیرینی به آن بدهد
اگر می خواهید طعم خورش مرغ و آلو کمی ملایم باشد، می توانید کمی شکر به مواد داخل آب اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، شکر و آلو طعم خورش را نرم کند، سپس در قابلمه را دوباره ببندید. و بگذارید استراحت کند.تا مرغ ها خوب بپزند و نرم شوند.
مرحله 15: خورش مرغ و آلو را تزیین کنید
بعد از اینکه خورش مرغ و آلو خوب پخته و آماده شد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی خورش مرغ و آلو را با خلال های تفت داده شده زرشک و بادام تزئین کنید.از آن استفاده کنید.
مرحله شانزدهم: برنج زعفرانی را با زعفران خیس خورده تزیین کنید
سپس برنجی را که همزمان با خورش پخته و پخته اید در ظرف مناسبی بریزید و برنج را با کمی زعفران دم کنید و خلال های پسته یا زرشک را که از قبل آماده کرده اید به شکل و فرم دلخواه اضافه کنید. . انتخاب.تزیین
مرحله هفدهم: سرو خورش مرغ و آلو
سپس خورش مرغ و آلو به عنوان یک غذای معطر و دلچسب با طعمی ملایم مورد توجه علاقه مندان بسیاری قرار گرفت، برای پذیرایی و مهمانی با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، سبزی، انواع دارچین و مخلفات.
5
2