آشپزی

طرز تهیه خورش هویج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش هویج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش هویج

خورش هویج یکی از خورش های پرطرفدار در استان های آذربایجان است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش هویج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره 400 گرم
پیاز 2 عدد
آل بخارا 12 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
روغن مایع کافی
آبگورا یا آبلیموی تازه (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش هویج

مرحله اول

من آماده می کنم خورش هویج مجلسی آلوهای بوچار را ابتدا در ظرف مناسبی می ریزیم سپس آن ها را می شوییم و دوباره در ظرف می ریزیم و بعد پر از آب می کنیم و می گذاریم در آب بماند تا خیس شود.

مرحله دوم

حالا پیاز را پوست گرفته و سپس شسته و ریز خرد می کنیم. سپس در قابلمه مناسبی کمی روغن مایع می ریزیم و روی اجاق می گذاریم و بلافاصله پیاز را به آن اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت را به قطعات مساوی برش می دهیم و در قابلمه می گذاریم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا به پخت ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. سپس در قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت 3 ساعت در آب جوش بماند تا کاملا بپزد.

مرحله پنجم

در این مرحله هویج را شسته سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم. سپس بعد از 3 ساعت در تابه ای جداگانه مقداری روغن می ریزیم و روی اجاق می گذاریم.

مرحله ششم

حالا هویج های خرد شده را تفت می دهیم تا سرخ و نرم شوند سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پاستا کاملا سرخ شود. سپس مقداری زعفران آب پز شده اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط هویج را داخل قابلمه با گوشت بریزید و هم بزنید تا پاستاهای داخل خورش باز شوند و رنگ خورش تغییر کند. سپس آلوها را داخل خورش می ریزیم سپس اجازه می دهیم خورش 30 دقیقه دیگر بجوشد تا غلیظ شود.

مرحله هشتم

سرگرمی روز بسته به ذائقه می توانیم کمی آب یا آبلیموی تازه اضافه کنیم. سرگرمی روز بعد از 30 دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید سپس خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا