آشپزی

طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی

خورش کاری مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و دوست داشتنی در هند است که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در دستور پخت های مختلف درست می شود. طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ران و سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
ماست 2 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 1 قطعه
کره 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد وسط
سیر 3 قرص
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
آب مرغ ½ فنجان
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 4 عدد
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
ادویه گرم ماسالا 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه خورش کاری مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورش مرغ کاری خوشمزه ابتدا سینه و پای مرغ را مانند خورش مکعبی کنید سپس در ظرف مناسبی بریزید. سپس ماست را به همراه نیمی از ادویه ها به مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله آبلیمو را گرفته سپس صاف کرده و همراه با کمی نمک به کاسه اضافه می کنیم. سپس مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس درب کاسه را با سلفون می پوشانیم.

سطح سوم

حالا کاسه را حداقل یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مرغ طعم دار شود. در مرحله بعد پیاز و سیر را پوست می گیریم سپس در غذاساز می گذاریم تا کاملا پوره شوند. سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن و کره را به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا داغ شوند سپس پوره سیر و پیاز را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس تکه های مرغ را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مرغ را خوب تفت می دهیم تا سرخ شود و تغییر رنگ دهد سپس نمک و فلفل و ادویه را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر به تفت دادن مواد ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها حس شود.

مرحله ششم

در این مرحله پوست گوجه ها را جدا می کنیم سپس در غذاساز می ریزیم و پوره می کنیم. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه پوره گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.

مرحله هفتم

حالا آب مرغ را به تابه اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید تا 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم غذا بپزد. بعد از آماده شدن ظرف خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کاملا با بقیه مواد ترکیب شود.

مرحله هشتم

در این مرحله قبل از اینکه غذا را از روی آتش برداریم گشنیز خرد شده را اضافه می کنیم سپس غذا را در ظرف مورد نظر می گذاریم. پیشنهاد می کنیم این مرغ خوشمزه را با کیت سنتی امتحان کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا