طرز تهیه خورش کدو حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
خورش کدو حلوایی یکی از خورش های ایرانی خاص و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش کدو حلوایی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
اسکواش | 7 قطعه بزرگ |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آل بخارا | 12 عدد |
آبلیموی تازه | 1 قطعه |
گوشت بره و گوسفند | 250 گرم |
کره | 25 گرم |
زعفران آب پز | کافی |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
پودر دارچین و پودر هل | کافی |
ادویه و شکر | کافی |
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه خورش کدو حلوایی لذیذ ابتدا گوشت را به مکعب های مساوی برش بزنید سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا مقداری روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید و پیاز را بلافاصله اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس گوشت خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
سطح سوم
در این مرحله زردچوبه، ادویه کاری و پودر دارچین را به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود. سپس به مقدار کافی آب جوش به گوشت اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم 2 ساعت کاملا بپزد.
مرحله چهارم
حالا پوست کدوها را جدا می کنیم و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع و کره به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره آب شود. سپس کدوها را در تابه می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کدوها را کاملا سرخ کرده سپس از تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن روشن شود.
مرحله ششم
حالا شکر را به همراه نمک، پودر هل و آبلیموی تازه اضافه می کنیم تا مزه دار شود، سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم خورش بجوشد تا سس به غلظت دلخواه برسد. سپس کدو و آلو بخارا را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله درب قابلمه را می بندیم سپس اجازه می دهیم خورش به مدت 30 دقیقه بجوشد تا کدو پخته شود. توجه داشته باشید که زمان پخت کدو حلوایی نباید بیشتر از زمان مشخص شده باشد، زیرا کدو حلوایی له می شود.
مرحله هشتم
در نهایت پس از گذشت این مدت خورش را از روی اجاق برداشته سپس در ظرف مورد نظر خود می ریزیم. در آخر روی خورش کدو را با خلال پسته تزئین کرده و با برنج سرو کنید. نوش جان.