آشپزی

طرز تهیه خورش کدو سبز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش کدو سبز

خورش کدو تنبل امروزه یکی از محبوب ترین غذاهای گیاهی است. این سبک غذا که شامل سرخ کردن سبزیجات در سس است، در آشپزی ایرانی مسما نامیده می شود. برخی به این خورش کدو تنبل می گویند و حتی مقداری گوشت نیز به آن اضافه می کنند. هنگام تهیه این غذا باید کدو سبز و سیب زمینی و گوجه فرنگی را سرخ کنید اما خورش نباید خیلی چرب باشد. اگر از طرفداران غذاهای کم چرب هستید، حتما از ماهی تابه های رژیمی استفاده کنید و پس از سرخ شدن کدو و سیب زمینی، آن ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود. در این دستور برای شما یک خورش سبزی آماده کرده ایم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش کدو حلوایی با ما همراه باشید.

محصولات مورد نیاز برای 8 نفر
کدو سبز را تفت دهید 1 کیلو و نیم
گوجه فرنگی تازه 4 عدد
سیب زمینیها 3 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
رب آلو 1 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
سیر 3 قرص
آبلیموی تازه تا جایی که لازم است
زعفران و کاری پخته شده تا جایی که لازم است
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش کدو سبز

مرحله اول

برای تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه، آن ها را از وسط از طول برش دهید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که ضخامت کدوها باید حداقل 2 سانتی متر باشد تا در حین پخت از هم جدا نشوند.

مرحله دوم

اگر کدوها خیلی بزرگ هستند، می توانید آنها را از وسط نصف کنید. در این تابه علاوه بر کدو تنبل، سیب زمینی و گوجه فرنگی هم باید سرخ کنید، پس به اندازه کافی روغن بریزید. کدو سبز خیلی سریع می سوزد، بنابراین شعله گاز نباید خیلی قوی باشد.

سطح سوم

پس از سرخ شدن، کدوها را از ماهیتابه خارج کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به شکل رول درآورید و دو طرف سیب زمینی ها را در همان روغن سرخ کنید. به هیچ وجه سیب زمینی ها را ریز نبرید.

مرحله چهارم

تمام ادویه ها در این ظرف باید به قطعات بزرگ بریده شود. سیب زمینی سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در همان روغن سرخ کنید. باید دو طرف گوجه فرنگی را کاملا سرخ کنید.

مرحله پنجم

بهتر است مقداری در ظرف بگذارید تا مغز گوجه فرنگی پخته شود. در این مرحله اگر روغن اضافی در ماهیتابه بود آن را از ماهیتابه خارج کرده و سیر را خرد کرده و با کمی روغن و پوره گوجه فرنگی تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و پودر کاری را به این سس اضافه کنید.

مرحله ششم

سرخ کردن ادویه ها باعث آزاد شدن بیشتر و بهتر عطر و رنگ آنها می شود. بعد از اینکه سس کاملا جذب شد، 3 فنجان آب جوش به آن اضافه کنید. وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، مقداری آب آلو و آب لیمو ترش را همراه با زعفران دم کرده به سس اضافه کنید.

مرحله هفتم

کدو و سیب زمینی سرخ شده را به سس اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه می جوشانیم تا سس کاملاً جذب خورش شود. زمان پخت طولانی تر کدو سبز را لطیف می کند. هنگام سرو، گوجه فرنگی سرخ شده را به خورش اضافه می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا