طرز تهیه خورش گل کلم +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش گل کلم
خورش گل کلم یکی از خورش های ایرانی است که طرفداران خود را دارد. در برخی شهرها به خورش گل کلم و آلو خورشتی اضافه می کنند. خورش گل کلم یکی از بارزترین و مفیدترین غذاهاست، زیرا این گیاه; سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گل کلم با سایت آموزشی تیپنا چی همراه باشید.
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه و ادویه کاری | به میل خود |
فلفل سیاه و نمک | کافی |
چوب دارچین | 1 قطعه |
پیاز گرانبها خرد شده | 1 قطعه |
رب آلو | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | به میل خود |
گوشت خورشتی | 250 گرم |
گل كلم | 1 عدد کوچک |
آبلیموی تازه | 1 قطعه |
لپه ها | نصف فنجان |
طرز تهیه خورش گل کلم
مرحله اول
برای تهیه خورش گل کلم خوشمزه در ابتدای کار لپه را با کمی آب روی اجاق می گذاریم تا بجوشد. می توانیم قبل از اضافه کردن آب لپه را با کمی روغن تفت دهیم. سپس آب بریزید و بگذارید بپزد.
مرحله دوم
گل کلم را به صورت ورقه های متوسط برش دهید و در روغن سرخ کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی برش می دهیم. گل کلم را از ماهیتابه خارج کرده و پیاز را با همان روغن تفت دهید.
سطح سوم
در این مرحله پس از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد از تفت دادن گوشت، ادویه ها به جز نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا روی گوشت را بپوشاند.
مرحله چهارم
حالا آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد. سپس وقتی گوشت نرم شد و خوب پخت، پوره گوجه فرنگی و رب آلو را در تابه ای دیگر با مقدار کمی روغن مایع تفت دهید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه طعم خام ماکارونی را پذیرفتیم، لپه پخته و آبکش شده و پاستا سرخ شده را به گوشت پخته شده اضافه می کنیم. آب جوش را با دقت به غلظت دلخواه اضافه کنید. در این مرحله نمک را اضافه می کنیم.
مرحله کاذب
اگر رب آلو اسیدیته لازم را به خورش نداد، آبلیمو را به آن اضافه کنید. حالا گل کلم سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت بپزد و خورش جا بیفتد. سپس با برنج و کیت سرو می کنیم.