طرز تهیه خورش گوشت و قارچ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش با گوشت و قارچ
امروز می خواهیم طرز پخت خورش با گوشت و قارچ را با هم بررسی کنیم. این خورش یک غذای خوشمزه و مقوی است که می توان آن را به عنوان یک غذای کامل سرو کرد.
برای تهیه خورش با گوشت و قارچ ابتدا پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و آرد و ادویه مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس پیاز و سیر و فلفل را تفت دهید و قارچ را اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را هم زده و گوجه گیلاسی و آب جوش را اضافه کنید تا پخته و بجوشد. در آخر کلکالی سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید خورش سفت و غلیظ شود. اکنون با برنج یا نان آماده سرو است.
محتویات اصلی | اندازه ی |
گوشت چرخکرده | 150 گرم |
قارچ خرد شده | 250 گرم |
پیاز خرد شده | 2 عدد |
فلفل خرد شده | 1 قطعه |
گوجه فرنگی های گیلاسی از وسط نصف می شوند | 5 تکه |
مواد دیگر | اندازه ی |
سیر رنده شده | 3 قرص |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه | کافی |
طرز تهیه خورش با گوشت و قارچ
مرحله 1: مخلوط گوشت را آماده کنید
ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و با گوشت چرخ کرده، کمی نمک، فلفل و آرد سفید مخلوط کنید. این مخلوط را خوب ورز دهید تا یکدست شود و سپس در ظرف را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مخلوط گوشت یکدست شود.
مرحله 2: پیاز و سیر را سرخ کنید
پیاز دوم را خلال کنید و در تابه ای با کمی روغن و کمی زردچوبه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی سیر به خوبی در هوا پخش شود. این به طعم بهتر خورش کمک می کند.
مرحله 3: فلفل و قارچ را اضافه کنید
پس از کمی تفت دادن سیر، فلفل خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.
مرحله 4: پاستا و ادویه ها را اضافه کنید
بعد از اینکه قارچ ها سرخ شدند، پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رب تیره شود و بوی خامی آن از بین برود. در این مرحله برای طعم بهتر مقداری فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.
مرحله 5: گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید
گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کرده و به همراه یک فنجان آب جوش به مواد داخل تابه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به آرامی بجوشد و با گذشت زمان کم شود.
مرحله ششم: گوشت را سرخ کرده و خورش را تمام کنید
گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج کرده و به شکل نبات های کوچک در آورید. در تابه ای جداگانه این کوفته ها را در کره و روغن تفت دهید تا طلایی و ترد شوند. سپس گوشت های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش کمی بجوشد تا به غلظت مناسبی برسد. سپس خورش آماده سرو با برنج یا نان تازه است.