آشپزی

طرز تهیه خورش گوشت و قارچ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش با گوشت و قارچ

امروز می خواهیم طرز پخت خورش با گوشت و قارچ را با هم بررسی کنیم. این خورش یک غذای خوشمزه و مقوی است که می توان آن را به عنوان یک غذای کامل سرو کرد.

برای تهیه خورش با گوشت و قارچ ابتدا پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و آرد و ادویه مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس پیاز و سیر و فلفل را تفت دهید و قارچ را اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را هم زده و گوجه گیلاسی و آب جوش را اضافه کنید تا پخته و بجوشد. در آخر کلکالی سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید خورش سفت و غلیظ شود. اکنون با برنج یا نان آماده سرو است.

محتویات اصلی اندازه ی
گوشت چرخکرده 150 گرم
قارچ خرد شده 250 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل خرد شده 1 قطعه
گوجه فرنگی های گیلاسی از وسط نصف می شوند 5 تکه
مواد دیگر اندازه ی
سیر رنده شده 3 قرص
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش با گوشت و قارچ

مرحله 1: مخلوط گوشت را آماده کنید

ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و با گوشت چرخ کرده، کمی نمک، فلفل و آرد سفید مخلوط کنید. این مخلوط را خوب ورز دهید تا یکدست شود و سپس در ظرف را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مخلوط گوشت یکدست شود.

مرحله 2: پیاز و سیر را سرخ کنید

پیاز دوم را خلال کنید و در تابه ای با کمی روغن و کمی زردچوبه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی سیر به خوبی در هوا پخش شود. این به طعم بهتر خورش کمک می کند.

مرحله 3: فلفل و قارچ را اضافه کنید

پس از کمی تفت دادن سیر، فلفل خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

مرحله 4: پاستا و ادویه ها را اضافه کنید

بعد از اینکه قارچ ها سرخ شدند، پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رب تیره شود و بوی خامی آن از بین برود. در این مرحله برای طعم بهتر مقداری فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.

مرحله 5: گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید

گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کرده و به همراه یک فنجان آب جوش به مواد داخل تابه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به آرامی بجوشد و با گذشت زمان کم شود.

مرحله ششم: گوشت را سرخ کرده و خورش را تمام کنید

گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج کرده و به شکل نبات های کوچک در آورید. در تابه ای جداگانه این کوفته ها را در کره و روغن تفت دهید تا طلایی و ترد شوند. سپس گوشت های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش کمی بجوشد تا به غلظت مناسبی برسد. سپس خورش آماده سرو با برنج یا نان تازه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا