آشپزی

طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش قیمه

خورش قیمه یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش قیمه برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 2 عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز 1 قطعه
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
آب گوجه فرنگی (اختیاری) کافی
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و روغن مایع کافی

طرز تهیه خورش قیمه

مرحله اول

برای تهیه خورش لذیذ با گوشت چرخ کرده، در ابتدای کار سیب زمینی ها را پوست گرفته و بعد از شستن به صورت مکعبی برش دهید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس سیب زمینی های خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند. سپس مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و سیب زمینی ها را کاملا سرخ کنید.

سطح سوم

در این مرحله سیب زمینی های سرخ شده را از ماهیتابه خارج می کنیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا فلفل سبز را شسته و به صورت سنگ های ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

سپس فلفل سبز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود.

مرحله پنجم

وقتی بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت، در صورت تمایل کمی آب گوجه فرنگی و آبلیموی تازه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید، سپس اجازه دهید خورش روی حرارت بماند تا آب گوجه کاملا تبخیر شود.

مرحله ششم

بعد از کشیدن آب گوجه، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بعد از آن گوشت چرخ کرده را در ظرف مورد نظر می ریزند. در آخر سیب زمینی سرخ شده را روی خورش بریزید و با برنج سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا