طرز تهیه دسر توت فرنگی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر توت فرنگی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر توت فرنگی
دسر توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه و مجلل است که با مواد اولیه و دستور پخت متفاوت تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه دسر توت فرنگی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای دسر توت فرنگی |
|
شیر نر | 2 فنجان |
قند | ½ فنجان |
زرده | 1 قطعه |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
شکلات سفید | 100 گرم |
کرم رنگ | 150 گرم |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بیسکویت پای بوربن | 2 بسته |
مربا یا مارمالاد توت فرنگی | کافی |
طرز تهیه دسر توت فرنگی
مرحله اول
من آماده می کنم دسر توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت و زرده و وانیل در قابلمه مناسبی بریزید سپس با همزن خوب هم بزنید تا مواد داخل شیر حل شود.
مرحله دوم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط داخل قابلمه به قوام فرنی برسد. وقتی مخلوط دسر به غلظت دلخواه رسید، شکلات سفید را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
سطح سوم
حالا فراستینگ را خوب هم بزنید تا شکلات از حرارت فراستینگ آب شود و کاملا با فراستینگ مخلوط شود. سپس اجازه می دهیم دسر در دمای محیط مخلوط شود سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قابلمه را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا دسر استراحت کند و خوب خنک شود. سپس خامه قنادی را به مدت 30 دقیقه در آشپزخانه قرار می دهیم تا کمی آب شود.
مرحله پنجم
بعد از این مدت خامه قنادی را با همزن برقی با دور تند 10 دقیقه بزنید تا کاملا فرم بگیرد. پس از تمام شدن زمان استراحت دسر، آن را از یخچال خارج کرده و در یک کاسه ترجیحا فلزی بریزید.
مرحله ششم
حالا خامه دسر را با همزن برقی مخلوط می کنیم سپس در حین هم زدن خامه فرم گرفته را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا کرم دسر و خامه قنادی کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله هفتم
در این مرحله لیوان های سرو خود را انتخاب می کنیم سپس بیسکویت ها را کمی خرد می کنیم و یک لایه داخل آن می گذاریم. سپس دسر را روی خرده های بیسکویت می ریزیم و روی دسر را با مارمالاد توت فرنگی می پوشانیم.
مرحله هشتم
حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا ظرفیت لیوان ها پر شود سپس لیوان ها را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا دسر کاملا خنک شود. بعد از این مدت روی دسر را با توت فرنگی و خامه شیرینی تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.
5
1