آشپزی

طرز تهیه دسر خرمایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دسر با خرما

دسر خرما یکی از دسرهای ساده و دلچسبی است که می توان آن را با مواد مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر خرما را در ادامه مطلب مشاهده کنید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده دسر خرما
تاریخ 40 عدد
بیسکویت مادر 15 عدد
پودر هل ½ قاشق چایخوری
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
کنجد کافی
مواد لازم برای دسر
ارد 8 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی 5 قاشق غذاخوری
کره یا روغن 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر با خرما

مرحله اول

برای تهیه یک دسر خوشمزه با خرما، در ابتدای کار پوست و هسته خرماها را جدا کرده و در غذاساز قرار می دهیم، سپس بیسکویت مامان را به همراه کره و پودر هل به غذاساز اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. مواد یکنواخت هستند

مرحله دوم

حالا آرد را در ظرف مناسبی الک کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد از این مدت آرد نخودچی را در تابه الک کرده و مجدداً به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

سطح سوم

بعد از 5 دقیقه روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و پس از 1 دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بردارید. در مرحله بعد سطح کار را با کیسه فریزر بپوشانید و روی آن را کمی روغن مایع بمالید سپس خمیر خرما را روی آن بریزید.

مرحله چهارم

حالا با وردنه خرماها را روی سلفون پهن کنید سپس آرد را روی خرماها بریزید و با قاشق پهن کنید. سپس خمیر خرما را با سلفون پهن می کنیم و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت دسر را با خرما از یخچال خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر روی دسر را با کنجد پخش کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید سپس سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا