طرز تهیه دسر سیب خرما +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر با خرما و سیب
دسر سیب خرما یکی از انواع دسرهای مقوی و خوشمزه است که می توان از آن به عنوان یک میان وعده مخصوص مخصوصا برای کودکان استفاده کرد. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه دسر خرما و سیب، به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
شیر نر | 4 لیوان |
خرما بدون دانه | 10 عدد |
سیب زرد | 1 قطعه |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
کوکی های Oreo | بسته بندی |
قند | کافی |
طرز تهیه دسر با خرما و سیب
مرحله اول
برای تهیه دسر با خرما و سیب ابتدا خامه داخل بیسکویت ها را جدا کرده و کنار بگذارید سپس بیسکویت ها را کاملا خرد کرده و در ظرفی بریزید، بهتر است از همزن استفاده کنید تا بافت آن ها یکدست شود.
مرحله دوم
حالا ابتدا خرماها را بشویید سپس هسته و پوست آن را بگیرید و به همراه شیر داخل همزن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
سطح سوم
سپس سیب را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید، سپس با رنده برقی یا خردکن خوب خرد کنید، می توانید از رنده ریز هم استفاده کنید.
مرحله چهارم
حالا سیب خرد شده را به مخلوط شیر و خرما اضافه کنید و همه مواد را با همزن مخلوط کنید سپس مخلوط را صاف کنید و در قابلمه بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله با توجه به ذائقه خود می توانید از موز له شده و پودر نارگیل استفاده کرده و با ترکیب مواد کاملا مخلوط کرده و فیلتر کنید.
مرحله ششم
ابتدا نشاسته را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید سپس مقداری شکر به دلخواه به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
نکته: به جای شکر می توانید از عسل استفاده کنید که خواص بیشتری دارد و مغذی تر است.
مرحله هفتم
حالا مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور یکنواخت و مرتب هم بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم
سپس کمی وانیل به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و طعم وانیل به مواد نفوذ کرده و بافت مخلوط یکدست و یکدست شود.
مرحله نهم
حالا مقداری از بیسکویت های مخلوط شده را در یک لیوان یا ظرف سرو مناسب بریزید و مقداری از مایع آماده شده را روی آن اضافه کنید و با قاشق پخش کنید، دوباره این کار را تکرار کنید.
مرحله دهم
بعد از اینکه ظرف تقریبا پر شد، اجازه دهید نیم ساعت در یخچال بماند، سپس روی آن را با تکه های بیسکویت، تکه های گردو، پودر پسته، دارچین و کنجد تزیین کنید و سپس سرو کنید.