طرز تهیه دسر شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر شکلاتی
دسر شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و بین المللی است که از نظر بافت و ظاهر شباهت زیادی به پودینگ دارد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه دسر شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای دسر شکلاتی |
|
شیر نر | 4 لیوان |
قهوه فوری | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 220 گرم |
کرم رنگ | 100 گرم |
شکلات تیره یا شیری | 120 گرم |
پودر کاکائو | 35 گرم |
پودر ژلاتین | 35 گرم |
نشاسته ذرت | 30 گرم |
طرز تهیه دسر شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه یک دسر شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار نیمی از شیر را جدا کرده و بقیه را در قابلمه مناسبی می ریزیم. بعد قهوه فوری را به همراه شکر و خامه صبحانه و پودر کاکائو به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا نشاسته ذرت را به قابلمه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد داخل شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم و وقتی جوش آمد شکلات را اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا مرتب هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود. سپس پودر ژلاتین را به همراه باقیمانده شیر تازه در ظرف مناسبی می ریزیم سپس روی بخار شوفاژ می گذاریم تا ذرات ژلاتین حل شود.
مرحله چهارم
سپس کاسه را از روی حرارت بردارید، سپس ژلاتین را به آرامی به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا ظرف مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و دسر را داخل آن می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر کاملا سفت شود. بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم سپس با کمک چاقو لبه های دسر را از دیواره های فرم جدا می کنیم.
مرحله ششم
سپس ظرف مورد نظر را با کمی آب خیس می کنیم تا اگر دسر وسط ظرف قرار نگرفت به راحتی آن را جابه جا کنیم. در آخر دسر را در ظرف مورد نظر خود برمی گردانیم سپس روی آن را با پودر کاکائو تزئین می کنیم. نوش جان.