آشپزی

طرز تهیه دسر طالبی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر طالبی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر خربزه

دسر خربزه یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که با دستور پخت های مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر خربزه را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای دسر خربزه
خربزه 1 عدد کوچک
شیر نر ½ فنجان
قند ½ فنجان
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
آب جوش 3 لیوان
آب سرد ⅓ لیوان
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی 3 قاشق غذاخوری
ژله خربزه 2 بسته

طرز تهیه دسر خربزه

مرحله اول

برای تهیه یک دسر خوشمزه خربزه ابتدا یک قالب خالی انتخاب کنید و با کمی کره مایع چرب کنید و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. حالا خامه خربزه درست می کنیم.

مرحله دوم

برای این کار در ظرف مناسبی روی ژلاتین آب سرد بریزید سپس اجازه دهید ژلاتین اسفنجی شود. سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم حرارت دهید تا ژلاتین کاملا شفاف شود.

سطح سوم

حالا خربزه را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید، سپس به همراه ژلاتین، شکر، خامه صبحانه، شیر و بستنی وانیلی در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در مرحله بعد قالب را از فریزر خارج کرده و مخلوط خامه خربزه را داخل قالب بریزید سپس قالب را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم خربزه کاملا سفت شود. بعد از این مدت ژله خربزه را آماده می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ژله خربزه را با آب جوش در ظرف مناسبی ریخته و ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم تا ذرات ژله کاملا حل شوند. وقتی ذرات ژله حل شد از روی حرارت بخار آب بر می داریم.

مرحله ششم

حالا می گذاریم ژله خربزه کاملا با دمای محیط سازگار شود. بعد قالب را از یخچال خارج کرده و لبه های کرم ژله خربزه را به سمت مرکز بکشید تا از لبه های قالب فاصله بگیرد و داخل قالب تکان بخورد.

مرحله هفتم

سپس ژله را که به دمای محیط رسیده به آرامی داخل قالب می ریزیم سپس ژله خربزه را کمی تکان می دهیم تا ژله خربزه روی آن را کاملا بپوشاند و کرم خربزه داخل قالب شناور شود. حالا دوباره فرم را در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در آخر ژله را به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا سفت شود. بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم سپس با چاقو ژله اطراف را جدا می کنیم و دسر را در بشقاب سرو برمی گردانیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا