طرز تهیه دسر موزی شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر موز شکلاتی
دسر موز شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که از دو لایه مختلف تشکیل شده و طعم فوق العاده ای دارد.این دسر پرطرفدار که تهیه آن بسیار راحت است برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه دسر موز شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
بیسکویت پتی فور ساده | 1 بسته |
تخم مرغ متوسط | 1 قطعه |
کره | 20 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق چایخوری |
قند | 1/2 فنجان |
ارد | 2 قاشق |
شیر نر | 2 لیوان |
موز | 1 قطعه |
خامه فرم گرفته برای تزیین | کافی |
پودر پسته یا گردوی آسیاب شده | کافی |
شکلات چیپسی یا پودر کاکائو برای تزیین | کافی |
طرز تهیه دسر موز شکلاتی
مرحله 1: آماده سازی بیسکویت ها
ابتدا بیسکویت ها را در همزن یا مخلوط کن ریخته و کاملا بزنید و اگر همزن و همزن در دسترس نبود می توانید بیسکویت ها را در کیسه پلاستیکی ریخته و با همزن دستی خوب هم بزنید تا غلظت یکنواخت و یکدستی به دست آید.
مرحله 2: فشرده سازی بیسکویت ها
سپس مقداری از بیسکویت ها را در بشقاب های مناسب سرو بریزید و بیسکویت ها را با قاشق فشار دهید تا سطح آن ها صاف و یکدست شود سپس تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن هم بزنید تا گلوله شود.
مرحله 3: شکر و وانیل را اضافه کنید
سپس مقداری شکر را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود و بافت مخلوط کمی خامه ای و حجیم شود، سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مواد و بوی زرده تخم مرغ به مشام برسد. مرغ را بردار
مرحله 4: با کره و پودر هل مخلوط کنید
سپس کره را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا کره در آن حل شود، همه مواد باید خوب مخلوط و یکدست شوند، سپس با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید از مقداری پودر هل استفاده کرده و به مواد اضافه کنید. عطر پخش می شود
مرحله 5: پودر کاکائو را اضافه کنید و با شیر و آرد مخلوط کنید
سپس پودر کاکائو را به مواد بریزید، هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود، پودر کاکائو باید در مخلوط حل شود و به شکل گلوله باقی نماند، سپس دو پیمانه شیر را در ظرف دیگری بریزید، دو قاشق آرد را اضافه کنید. و مخلوط کنید.
مرحله 6: آرد، شیر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، به هم زدن ادامه دهید تا آرد و شیر مخلوط، یکدست و غلیظ شوند، وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، مواد کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.
مرحله 7: مخلوط را خنک کرده و روی بشقاب های سرو بچینید
پس از اینکه مخلوط به غلظت مناسب رسید و غلیظ شد، ظرف را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس مقداری از مواد را در ظرف های سرو به صورت یک لایه روی بیسکویت ها بریزید.
مرحله 8: موز و سایر مواد دسر را اضافه کنید
در مرحله بعد موز را حلقه ای برش دهید سپس داخل لیوان را با برش های موز پر کنید تا موز از هر طرف روی لیوان را بپوشاند سپس بقیه مواد دسر را داخل لیوان یا بشقاب های سرو بریزید تا لیوان پر شود و موز برش خورده شود. به لیوان نیفتید .
مرحله 9: آماده سازی خامه و تزئین دسر
سپس مقداری از خامه را در ظرفی بریزید، با همزن برقی هم بزنید تا خامه فرم بگیرد و قوام بیاید، باید آنقدر خامه را بزنید تا پره های همزن روی آن بماند تا اگر کاسه را برگردانید خامه بزنید. بیرون خواهد آمد نریزید
مرحله 10: تزیین و سرو نهایی دسر موز شکلاتی
سپس خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید، دسر را با خامه فرم گرفته به شکل دلخواه تزیین کنید، سپس تکه های شکلات، پودر کاکائو، پودر پسته یا خلال، گردوی خرد شده یا چند دایره موز را روی خامه بریزید و روی دسر را تزئین کنید. ، انجام شده. در آخر دسر موز شکلاتی را برای پذیرایی و مهمانی به همراه انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.