آشپزی

طرز تهیه دسر موز و بیسکویت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر موز و بیسکویت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر با موز و بیسکویت

دسر بیسکویت موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلل است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر بیسکویت موز در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای دسر بیسکویت موز
پودر ژله موز 1 بسته
آب جوش 1.5 فنجان
موز 2 عدد
شیر نر 1 فنجان
بستنی وانیلی 1 فنجان
بیسکویت پای بوربن 1 بسته
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
تکه های شکلات 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر با موز و بیسکویت

مرحله اول

برای تهیه یک دسر خوشمزه با موز و بیسکویت در ابتدای کار بستنی و شیر را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شود تا پس از افزودن ژلاتین برای آنها دلمه نمی شود.

مرحله دوم

در این مرحله ژله موز را در ظرف مناسبی می ریزیم سپس آب جوش اضافه می کنیم و کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار دیگ قرار می دهیم و هم می زنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود.

سطح سوم

حالا یک فرم مناسب انتخاب می کنیم و با کمی روغن مایع چرب می کنیم. در مرحله بعد یک لایه نازک ژله موز را داخل قالب بریزید سپس قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا ژله نصف شود.

مرحله چهارم

بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کرده و موز را ورقه ای برش داده و در قالب قرار دهید. سپس مقداری ژله موز را روی موز بریزید و قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم

بعد از این مدت دوباره قالب را از یخچال خارج می کنیم و تکه های شکلات را در قالب پخش می کنیم و مقداری از ژله را داخل قالب می ریزیم سپس قالب را در یخچال برمی گردانیم تا ژله تا نصف سفت شود.

مرحله ششم

وقتی ژله تا نیمه خودش را گرفت قالب را از یخچال خارج کرده و چند عدد بیسکویت را کاملا روی ژله قرار دهید سپس باقیمانده ژله را در قالب روی بیسکویت ها بریزید و قالب را به یخچال برگردانید.

مرحله هفتم

در این مرحله بستنی و شیری که به دمای محیط رسیده است را در غذاساز یا همزن بریزید سپس بقیه بیسکویت ها را به همراه موز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و پوره شوند.

مرحله هشتم

حالا پودر ژلاتین را با کمی آب و بخار مخلوط کنید تا کاملا شفاف شود، سپس ژلاتین را به مخلوط شیر بستنی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس فرم را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله مخلوط بستنی را داخل قالب بریزید و دوباره قالب را به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا سفت شود. پس از این مدت دسر را دوباره در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا