طرز تهیه دسر مگنولیا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر مگنولیا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر ماگنولیا
دسر مگنولیا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلل است که برای سرو در جشن تولد و مهمانی مناسب است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه دسر ماگنولیا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای دسر مگنولیا |
|
شیر نر | 3 لیوان |
قند | 6 قاشق غذاخوری |
زرده | 1 قطعه |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
کرم رنگ | 100 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
بیسکویت پای بوربن | 1 بسته |
کیوی، موز یا توت فرنگی | برای تزئین |
طرز تهیه دسر ماگنولیا
مرحله اول
برای تهیه دسر لذیذ ماگنولیا در ابتدای کار شیر را به همراه نشاسته ذرت، شکر، آرد و زرده در قابلمه ای مناسب می ریزیم سپس با همزن دستی خوب هم می زنیم تا مواد کاملا نرم شده و در ظرف حل شوند. شیر.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مدام بدون توقف هم بزنید تا مخلوط نشاسته به قوام ماس نزدیک شود. توجه داشته باشید که هم زدن باید مداوم باشد تا زرده نپزد.
سطح سوم
وقتی مخلوط نشاسته به غلظت ماس رسید، کره را به همراه خامه و وانیل به قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خامه و کره کاملا در مخلوط حل شود. حالا بیسکویت پتی بور را کاملا پودر می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله فنجان ها را انتخاب کنید سپس 2 قاشق غذاخوری پودر بیسکویت را داخل فنجان بریزید سپس آن را صاف کنید. حالا میوه های دلخواهمان را قاچ کرده و کناره های لیوان می چسبانیم.
مرحله پنجم
حالا 1 لیوان از مخلوط دسر را روی لایه کوکی بریزید و دوباره روی مخلوط را با پودر کوکی بپوشانید. در ادامه مراحل را به همین ترتیب تکرار می کنیم تا مواد تمام شود سپس روی دسر را با برش های میوه تزئین می کنیم.
مرحله ششم
در آخر دسر را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و دسر خودش را بگیرد. بعد از این مدت دسر ماگنولیا را از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان. این مقدار مواد برای 3 فنجان مناسب است.
5
3