آشپزی

طرز تهیه دسر نارگیلی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر نارگیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر نارگیل

دسر نارگیل یکی از انواع دسرهای خوشمزه، خوش طعم و ساده است که به روش های مختلف بسیار راحت تهیه می شود و بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی ها می باشد.دسر نارگیل دارای بافت سبک، لطیف و ژله ای است و خیلی سریع تهیه می شود. با مواد موجود . برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه دسر نارگیل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
شیر نر 2 و نیم لیوان
قند نصف فنجان
پودر نارگیل نصف فنجان
ژلاتین 5 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 100 گرم معادل یک بسته کوچک است
آب سرد نصف فنجان
پودر نارگیل یا پودر پسته برای تزیین هر کدام 1 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده برای تزیین 1 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی و ترافل های رنگی برای تزیین کافی
توت فرنگی و موز برش داده شده برای تزئین کافی

طرز تهیه دسر نارگیل

مرحله اول: شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و هم بزنید

ابتدا مقداری شیر را در ظرفی ریخته، شکر را به آن اضافه کرده، هم می زنیم، سپس ظرف را روی حرارت غیرمستقیم می گذاریم تا ذرات شکر در شیر حل شود، بافت صاف و یکدستی به وجود بیاید، سپس روی حرارت غیر مستقیم بردارید.

مرحله 2: پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و در یک حمام آب پردازش کنید

سپس مقداری پودر ژلاتین را در ظرف کوچکی بریزید و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شود و بافت متخلخلی به دست آید سپس ظرف را با مخلوط ژلاتین روی حرارت غیر مستقیم به روش حمام آب بگذارید.

مرحله 3: خامه را در تابه بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید

وقتی ذرات ژلاتین کاملا حل شد و بافت مخلوط شفاف و یکنواخت شد، کاسه ژلاتین را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید، سپس مقداری خامه را در ظرفی بریزید و کاسه خامه را در بین ماری قرار دهید. روش روی حرارت غیر مستقیم

مرحله چهارم: مقداری شیر گرم به خامه اضافه کنید و هم بزنید

سپس روی حرارت غیرمستقیم بگذارید خامه کاملا ذوب شود و بافت نرم و نازک شود سپس ابتدا کمی از مخلوط شیر و شکر را داخل خامه بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود با این روش شیر و خامه در همان دما کاملا آماده هستند. و بافت آنها آسیب نمی بیند.

مرحله 5: مخلوط خامه و ژلاتین را داخل شیر بزنید

سپس خامه را داخل شیر ریخته، با همزن یا قاشق هم میزنیم تا خوب مخلوط شود و خامه کاملاً جذب شود، سپس مخلوط ژلاتین را روی مواد ریخته، هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و با دست بافت شکل بگیرد. بودن

مرحله 6: پودر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری پودر نارگیل به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خوب مخلوط شود تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و بعد از اضافه کردن پودر نارگیل، بافت مخلوط به شکلی در می آید و کمی می شود. ضخیم تر

مرحله هفتم: قالب را چند دقیقه در یخچال قرار دهید و مخلوط مواد را داخل آن بریزید.

سپس قالب را آماده کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست فقط نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود سپس از یخچال خارج کنید و مخلوط مواد را داخل قالب بریزید میتوانید درست کنید هر شکل با توجه به سلیقه خود از اندازه قالب استفاده کنید.

مرحله هشتم: قالب دسر را در یخچال قرار دهید

سپس قالب را در یخچال بگذارید و 4 الی 5 ساعت در یخچال بگذارید استراحت کنید، مخلوط داخل آن خودش را جذب کرده و منسجم شود، بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کنید، با دست با دقت لبه ها را بکشید. دسر به داخل

مرحله نهم: دسر را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید و روی دسر را تزئین کنید.

وقتی کل دسر را با دست از قالب جدا کردید، قالب را برعکس کنید تا دسر کامل و فرم گرفته شود، سپس دسر را در ظرف مناسب سرو قرار دهید، سپس با توجه به طعم و مزه، دسر را تزیین کنید. با پودر نارگیل، پسته روی پودر یا گردوی خرد شده

مرحله دهم: دسر را تزیین کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید

دسر را طبق سلیقه و سلیقه خود تزیین کنید، برای تزیین می توانید از تکه های شکلات، ترافل های رنگی یا دایره های موز و توت فرنگی استفاده کنید، سرگرمی روز دسر نارگیل را با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش دهید. سرگرمی روز برش هایی از دسر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی ها همراه با انواع دارچین و تزیین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا