طرز تهیه دسر نارگیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر نارگیل
دسر نارگیل یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه دسر نارگیل برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای دسر نارگیل |
|
شیر نر | 2 فنجان |
آب سرد | ¼ فنجان |
پودر نارگیل | ½ فنجان |
قند | ½ فنجان |
کرم رنگ | 200 گرم |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر نارگیل
مرحله اول
برای تهیه یک دسر نارگیل خوشمزه ابتدا آب سرد را با پودر ژلاتین مخلوط کنید تا اسفنجی شود.
مرحله دوم
سپس شکر و شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. حالا پودر نارگیل را به قابلمه اضافه کنید.
سطح سوم
سپس ژلاتین را به همراه خامه صبحانه به قابلمه اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا قوام دسر یکدست شود. حالا داخل شکل دلخواه را با کمی روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله دسر را داخل قالب بریزید و به مدت 8-7 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا سفت شود. بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج کرده و دسر را در ظرف مورد نظر برگردانید. نوش جان.