طرز تهیه دسر هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر هویج
دسر هویج یکی از انواع دسرهای خوش طعم و لذیذ است که با مواد اولیه موجود بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه دسر هویج به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد مورد نیاز برای لایه پایه | مقدار مواد |
بیسکویت | 2 بسته |
کره یا مارگارین | 150 گرم |
پنیر لبنه | 4 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه هویج | مقدار مواد |
یک هویج بزرگ | 4 عدد |
قند | 1 فنجان سر پر |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پودر گردو | 1 فنجان |
مواد لازم برای محلبی | مقدار مواد |
شیر نر | 4 فنجان |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 5 قاشق غذاخوری |
پوست لیموی تازه رنده شده | 1 قطعه |
وانیل | 5 گرم |
مواد لازم برای لایه آخر | مقدار مواد |
بیسکویت ریز خرد شده | 1 کاسه |
دانه های انار | کافی |
طرز تهیه دسر هویج
مرحله 1: بیسکویت ها را پودر کنید
ابتدا بیسکویت ها را با همزن کاملا خرد کنید، اگر همزن ندارید می توانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید و بیسکویت ها را خوب له کنید، بنا به ذائقه خود می توانید از بیسکویت های ساده یا شکلاتی یا طعم دار استفاده کنید.
مرحله 2: کره را ذوب کرده و با بیسکویت مخلوط کنید
سپس پودر بیسکویت را در ظرفی ریخته و در ظرف کوچکی مقداری کره بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کره آب شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
مرحله سوم: پنیر لبنه را به مخلوط اضافه کنید
در مرحله بعد کره را به بیسکویت ها اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا جذب بیسکویت ها شود و بافت صافی به دست آید سپس مقداری پنیر به مخلوط کره و بیسکویت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.
مرحله 4: مخلوط بیسکویت را فشار دهید
سپس مخلوط قالب زده را کف قالب مورد نظر بریزید و با ته لیوان یا پشت قاشق فشار دهید تا کاملا کف قالب را بپوشاند و غلیظ و بهداشتی شود سپس قالب را کنار بگذارید و سپس بشویید. هویج ها را برای لایه دوم تمیز می کنیم
مرحله 5: مخلوط هویج و شکر را آماده کرده و بجوشانید
سپس هویج ها را روی رنده ریز رنده کرده و در قابلمه کوچکی بریزید و کمی شکر به آن اضافه کنید و سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را کاملاً مخلوط کنید و اجازه دهید هویج ها آب کشیده و شکر حل شود. حل شود.
مرحله 6: دارچین را به مخلوط هویج اضافه کنید
سپس مقداری پودر دارچین به مخلوط هویج اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین در آنها پخش شود و سپس اجازه دهید هویج به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود و عطر و طعم دارچین خورده شود. هویج
مرحله 7: گردوها را به مخلوط هویج اضافه کنید
بعد از اینکه آب هویج کاملاً کشیده شد، مقداری گردو را که از قبل پودر کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکدست شود، سپس مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود. بودن
مرحله هشتم: لایه هویج را روی بیسکویت آماده کنید
سپس مخلوط هویج را روی لایه بیسکویت بریزید تا کاملا سطح را بپوشاند و داخل لایه بیسکویت برود سپس برای درست کردن لایه سوم مقداری شیر در ظرفی ریخته و مقداری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله نهم: تهیه محلبی از شیر و آرد
وقتی آرد و شیر کاملاً مخلوط و یکدست شدند، کمی نشاسته به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در شیر گلوله نشود، سپس شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شده و مخلوط یکدست شود. بودن
مرحله 10: پوست لیمو رنده شده را به محلبی اضافه کنید
سپس یک عدد لیمو را بشویید و پوست آن را با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و وقتی پوست لیمو را رنده کردید مراقب باشید فقط قسمت سبز پوست لیمو را رنده کنید و به پوست سفید آن دست نزنید چون باعث می شود. تلخ است
مرحله 11: مخلوط را غلیظ کنید
در مرحله بعد پوست لیمو رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا طعم لیمو به مواد نفوذ کند و سپس قابلمه را با مخلوط مواد روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مخلوط را مدام هم می زنیم تا کمی غلیظ شود و همه مواد خوب مخلوط شده و یکنواخت می شوند.
مرحله 12: وانیل را اضافه کنید
وقتی مخلوط مواد به غلظت مناسب رسید ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و کمی وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید تا عطر وانیل از مواد پخش شود و بعد از اینکه کمی خنک شد لایه هویج را روی آن بریزید. دسر و بازی
مرحله 13: خنک کردن ظرف
سپس اجازه دهید محالبی در دمای اتاق کاملا خنک شود و خودش را بگیرد، سپس مقداری پودر بیسکویت روی محالبی بپاشید و آن را پهن کنید تا سطح آن را بپوشاند، سپس به سلیقه خود با دانه های انار تزیین کنید.
مرحله چهاردهم: دسر را تزئین کنید
برای تزیین دسر می توانید از مغزهای مختلف مانند پودر پسته، گردو خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی یا موز و توت فرنگی خلال شده استفاده کنید، سپس دسر را در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد. شکل خود را
مرحله 15: دسر هویج را برش داده و سرو کنید
بعد از حدود یک ساعت که دسر به خوبی داخل یخچال قرار گرفت و بافت آن سفت شد، دسر را از یخچال خارج کرده و به آرامی از قالب خارج کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و سپس برش بزنید. دسر هویج در ظرف مناسب در نهایت دسر هویج را به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی در کنار سایر دسرها و تزیینات سرو کنید.