آشپزی

طرز تهیه دسر کاراملی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر کاراملی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر کاراملی

دسر کارامل یکی از خوشمزه ترین دسرهای دنیاست که برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. طرز تهیه دسر کاراملی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای دسر کارامل
پودر کرم کارامل 2 بسته
پودر ژله موز 1 بسته
پودر نسکافه 1.5 قاشق غذاخوری
شیر نر 3 فنجان
بیسکویت پتی پور کافی

طرز تهیه دسر کاراملی

مرحله اول

من آماده می کنم یک دسر کاراملی خوشمزه در ابتدای کار پودر کارامل را به همراه پودر نسکافه و شیر در قابلمه مناسبی بریزید و هم بزنید تا کرم پودر کارامل و نسکافه به خوبی در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

مرحله دوم

بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود سپس به شکل یا ظرف مورد نظر می ریزیم تا در دمای محیط ببندد. حالا بیسکویت های پتی پور را کمی خرد می کنیم و داخل غذاساز می ریزیم.

سطح سوم

حالا بیسکویت پتی بورن رو خوب چرخ میکنیم بعد وقتی کرم کارامل رویش بود بیسکویت پودر شده رو به صورت یکنواخت پخش میکنیم و آروم آروم رویش میریزیم و صاف میکنیم. سپس فرم را در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا دسر را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود و خودش را بگیرد. سپس روی ژله موز در ظرف مناسبی آب جوش بریزید و روی حرارت بخار دیگ قرار دهید تا ذرات ژله حل شود.

مرحله پنجم

سپس آب سرد را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید ژله به دمای محیط برسد. بعد از 1 ساعت ژله موز را در قالب دسر بریزید و دوباره قالب را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

بعد از این مدت وقتی دسر کاملا بسته شد قالب را از یخچال خارج کنید سپس با نوک چاقو لبه های دسر را از قالب جدا کنید. سپس یک بشقاب مناسب برای سرو انتخاب کنید و دسر را در آن قرار دهید.

مرحله هفتم

در این مرحله سس کارامل را باز کرده و به طور یکنواخت روی دسر می ریزیم و با قاشق خیس کاملاً پخش می کنیم. در آخر دسر کاراملی را با تکه های شکلات یا برش های میوه تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا