طرز تهیه دسر گبوله +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر گوبوله
دسر گابوله یکی از دسرهای خوش طعم و لذیذی است که قوام فرنی مانندی دارد.این دسر بسیار سریع و آسان تهیه می شود.گابوله برای مواقعی که وقت کافی برای تهیه دسرهای وقت گیر ندارید بسیار مناسب است و دارای طرفداران زیادی برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه دسر گوبوله برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ارد | 4 قاشق غذاخوری |
کره | 5 گرم |
قند | نصف فنجان |
شیر نر | 3 لیوان |
آب انگور برای تزیین | کافی |
آجیل برای تزئین | کافی |
شکلات چیپسی یا چوب شکلات برای تزیین | کافی |
پودر پسته یا خلال، پودر نارگیل، پودر بادام برای تزیین | کافی |
طرز تهیه دسر گوبوله
مرحله 1: تفت دادن آرد
ابتدا آرد را در تابه ریخته سپس روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنند تا آرد کمی تفت داده شود و بوی خامی آن از بین برود و در حین پخت دائما آرد را هم می زنند تا نسوزد. 2 تا بپزد کافی است آرد را به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
مرحله 2: کره را به آرد اضافه کنید
سپس کره را به آرد اضافه کنید، هم بزنید تا کره روی اجاق آب شود و کاملا با آرد مخلوط شود، مخلوط را خوب هم بزنید تا آرد با کره تفت داده شود و کره با آرد مخلوط شود، به مواد اضافه کنید.
مرحله 3: شکر و شیر را با هم ترکیب کنید
سپس شکر را کمی تفت دهید، مخلوط را هم بزنید تا شکر کم کم آب شود و کاملا با مواد مخلوط شود، سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و در عین حال مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و بافت مخلوط به شکل کرم و یکنواخت در می آید.
مرحله 4: غلظت مخلوط را تنظیم کنید
وقتی مخلوط حالت خمیری پیدا کرد، نیازی به اضافه کردن شیر نیست چون ممکن است مخلوط خیلی آب شود، در این مرحله ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس در حالی که مخلوط هنوز داغ است، آن را در بشقاب های سرو بریزید. .
مرحله 5: آب انگور را اضافه کنید
می توانید دسر را در ظرف بزرگ تری بریزید یا از ظرف های کوچک تکی برای آن استفاده کنید سپس مقداری آب انگور روی دسر بریزید و به آن حالت دهید تا شیره انگور طعم دسر را بهتر کند و بلافاصله بعد از تزیین آن دسر را تزئین کنید.
مرحله ششم: با گردو و سایر مواد تزئین کنید
سپس نصف گردو را روی دسر قرار دهید، برای تزیین دسر به سلیقه خودتان می توانید از پودر پسته یا خلال، بادام، فندق خرد شده یا تکه های شکلات استفاده کنید سپس اجازه دهید دسرها کاملا در دمای محیط خنک شوند.
مرحله 7: استراحت دهید و دسر را در یخچال خنک کنید
بعد از اینکه دسر خوب خنک شد می توانید ظروف را در یخچال بگذارید تا دسر یک ساعت استراحت کند و خوب بماند و کاملا خنک شود سپس دسر را از یخچال خارج کرده و برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.