طرز تهیه دسر گلابی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر با گلابی
دسر گلابی یکی از دسرهای بین المللی لذیذ است که با دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه دسر گلابی در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای دسر با گلابی |
|
گلابی | 4 عدد |
قند | ½ فنجان |
اب | 4 فنجان |
پودر زعفران | ¼ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | 1 قطعه |
فشار دادن | 1 دانه |
گردو | کافی |
بستنی | کافی |
طرز تهیه دسر با گلابی
مرحله اول
برای تهیه یک دسر خوشمزه با گلابی در ابتدای کار گلابی ها را شسته و از وسط نصف می کنیم سپس هسته ها را جدا می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و برش های گلابی را در آن بچینید.
مرحله دوم
حالا آب را به همراه شکر، چوب دارچین و هل داخل تابه بریزید و بگذارید دسر روی حرارت بماند تا ذرات شکر کاملا حل شود سپس پودر زعفران را به تابه اضافه کنید. سپس اجازه دهید گلابی ها به مدت 30 دقیقه بپزند.
سطح سوم
مراقب باشید پوست گلابی را جدا نکنید وگرنه گلابی نرم و لطیف می شود. بعد از 30 دقیقه که گلابی ها نرم و پخته شدند از شربت خارج کرده و در ظرف مورد نظر بریزید.
مرحله چهارم
حالا می گذاریم گلابی ها کاملا خنک شوند، سپس روی آن ها مقداری گردوی آسیاب شده و بستنی می ریزیم و تزئین می کنیم. در آخر مقداری از شربت را در تابه روی گلابی ها بریزید و سرو کنید. نوش جان.