آشپزی

طرز تهیه دلمه برگ مو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دلمه برگ مو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دلمه مو

دولما برگ مو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه دلمه مو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 300 گرم
برنج 1 فنجان
لپه ها ¾ فنجان
پیاز 1 قطعه
گیاهان تازه یا خشک شده 6 قاشق غذاخوری
زرشک (اختیاری) 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز غلیظ 3 قاشق غذاخوری
رب انار 1 قاشق غذاخوری ورمیشل
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری ورمیشل
آب یا سرکه ¼ فنجان
اب 2 فنجان
گوجه سبز و لیموترش تازه کافی
برگ درخت مو در مقادیر کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
روغن مایع، دانه گشنیز و پاپریکا کافی

طرز تهیه دلمه مو

مرحله اول

من آماده می کنم دلمه برگ موی خوشمزه در ابتدای کار لپه را شسته و در ظرف آب قرار می دهیم سپس لپه را به مدت 2 ساعت در آب می گذاریم تا کاملا خیس بخورد. بعد از این مدت لپه را آبکشی می کنیم.

مرحله دوم

پس از آبکشی، لپه را در قابلمه مناسبی قرار دهید و 3 فنجان آب به آن اضافه کنید. در مرحله بعد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس لپه ها را به مدت 2 ساعت در آب جوش بگذارید تا کاملا بپزند.

سطح سوم

بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و لپه را آبکشی کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پس از شستن برنج با نمک، آن را در قابلمه مناسبی بریزید، سپس به اندازه یک بند انگشت آب بریزید.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و برنج پخته شود. سپس برنج را در حالی که زنده است آبکش می کنیم تا در حین پخت پوست آن نچسبد سپس می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را نگینی خرد کرده و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. در مرحله بعد کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

مرحله ششم

حالا زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز طلایی شده و سرخ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نمک بزنید.

مرحله هفتم

سپس مقداری فلفل سیاه، پودر گشنیز و فلفل قرمز را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر آن ها گرفته شود. حالا سبزیجات معطر خشک (شسته شده، نمک زده، گشنیز و جعفری) را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هشتم

حالا برنج را به همراه لپه، زرشک و زعفران پخته به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند سپس 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا مزه ها غالب شوند. سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم.

مرحله نهم

سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوشد سپس برگ انگور را در قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم برگ ها در آب در حال جوش بمانند تا رنگ آن تغییر کند. حالا برگ ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله دهم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و برگ ها را روی آن قرار می دهیم. سپس در قالب مافین می‌توانیم یک برگ بچینیم تا پوسته‌ها را بپیچیم تا رگبرگ‌های برگ داخل پوسته قرار گیرند.

مرحله یازدهم

حالا ۱ قاشق غذاخوری از مواد دلمه را بین برگ های انگور بریزید و برگ های اضافی را جمع کنید. سپس به همین ترتیب دلمه ها را درست می کنیم و به صورت فشرده در قابلمه می گذاریم تا باز نشوند. می توانید پوست ها را به شکل سیگار جمع کنید.

مرحله دوازدهم

برای این کار ۱ قاشق غذاخوری از مواد دلمه را وسط ورقه بریزید سپس ورق را از دو طرف جمع کنید و از ابتدا تا انتها رول کنید. سپس کراست ها را به همین ترتیب می پیچیم تا مواد تمام شود. حالا سس کوفته ها را آماده می کنیم.

مرحله سیزدهم

برای تهیه سس دلمه، رب انار، رب گوجه فرنگی، آب، آب و کمی روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید، سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط سس را روی برش ها بریزید.

مرحله چهاردهم

حالا روی برش ها مقداری گوجه سبز و چند برش لیموترش تازه بریزید و یک بشقاب سنگین روی آن ها قرار دهید تا حین پخت برش ها از هم نپاشد. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پانزدهم

سپس درب قابلمه را با بخار پز می بندیم و روی قابلمه می گذاریم سپس قابلمه را روی شعله پخش کننده قرار می دهیم. حالا کوفته ها را روی آتش می گذاریم تا آب اضافی قابلمه کاملا تبخیر شود و کوفته ها پخته شوند.

مرحله شانزدهم

وقتی دولاما کاملا پخت، قابلمه را از روی اجاق کنار می گذاریم، سپس به آرامی دولاها را داخل ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر روی کوفته ها را با پیاز داغ و زرشک تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا