طرز تهیه دلمه برگ مو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دلمه مو
موی برگ دلمه یکی از پرطرفدارترین دلمه ها در بین ایرانیان است که با مواد مختلفی درست می شود، برای دیدن این آموزش ساخت موی برگ دلمه در تبریز با سایت نیتاچی همراه باشید.
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
برنج | 2 فنجان (260 گرم) |
لپه ها | ½ فنجان (75 گرم) |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
سبزی دلمه | 400 گرم |
موها را ترک می کند | در مقادیر کافی |
گوجه فرنگی خشک | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد وسط |
نمک و فلفل | کافی |
روغن و پاپریکا | کافی |
دستور پخت دلمه مو
مرحله اول
ابتدا برنج را خیس کنید و لپه را با یک لیوان آب و کمی نمک در قابلمه کوچکی قرار دهید تا نیم پز شود. در این مدت مقداری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
برگ های خز را در قابلمه آب جوش می گذاریم تا زرد شده و خوب نرم شوند سپس از آب در حال جوش خارج کرده و کنار می گذاریم. سپس پیاز را ریز خرد می کنیم و در تابه مناسبی با کمی روغن تفت می دهیم.
سطح سوم
بعد از روشن شدن پیازها کمی زردچوبه اضافه کنید و بعد از یک دقیقه تفت دادن گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید. گوشت را خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه و قرمز اضافه کنید.
مرحله چهارم
پوره گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم تا خام شود سپس سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند. سپس برنج نیم پز و لپه را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
مواد دلمه را خوب هم میزنیم تا یکدست شود. حالا مواد را داخل برگ های مو می ریزیم و به سلیقه خود لوله یا لوله می کنیم و برش ها را کنار هم در قابلمه ای مناسب می چینیم.
مرحله ششم
حالا داخل قابلمه مقداری آب و روغن بریزید و قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا آب بجوشد. سپس درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم کوفته ها یک ساعت و نیم بپزند. برای طعم بهتر می توانید مقداری شکر و سرکه را مخلوط کرده و به کوفته ها اضافه کنید.