آشپزی

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته فلفلی

دلمه فلفل دلمه ای یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه کوفته فلفلی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فلفل 8 عدد بزرگ
برنج 1 فنجان
گوشت چرخکرده 200 گرم
لپه ها 1 فنجان
پیاز 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سبزی دلمه 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی
مواد لازم برای سس دلمه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
اب 1 فنجان

طرز تهیه کوفته فلفلی

مرحله اول

برای تهیه کوفته فلفلی ابتدا لپه و برنج را چند ساعت قبل در دو کاسه آب جداگانه بریزید و بگذارید خوب خیس بخورد. سپس لپه را خوب شسته و در قابلمه مناسبی قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی آتش می گذاریم تا لپه ها کاملا بپزند. بعد یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

سطح سوم

پس از جوش آمدن آب، برنج را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 8 تا 10 دقیقه در آب در حال جوش بماند، سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید. پس از پخت، کدو را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را نگینی خرد می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. سپس پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود.

مرحله پنجم

حالا گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

مرحله ششم

در این مرحله لپه و برنج را به همراه سبزیجات خرد شده به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا بافت آنها یکدست شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شوند.

مرحله هفتم

حالا سر فلفل ها را جدا کرده و کنار بگذارید. در مرحله بعد قسمت های اضافی داخل فلفل ها را جدا می کنیم و مخلوط مواد را داخل فلفل ها می ریزیم سپس روی فلفل ها را روی آن ها قرار می دهیم.

مرحله هشتم

برای جلوگیری از جدا شدن سر فلفل ها می توانیم آن را با خلال دندان محکم کنیم. سپس فلفل ها را با هم در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس روی آن ها را با سس از فلفل ها می پوشانیم.

مرحله نهم

برای تهیه سس ابتدا رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در تابه ای مناسب تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و همراه با رب گوجه فرنگی به مدت دو دقیقه تفت دهید.

مرحله دهم

در این مرحله آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس سس را روی صدف ها بریزید و تابه را با صدف ها روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله یازدهم

حالا اجازه دهید دلمه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزد. پس از آماده شدن کوفته ها، آنها را در بشقاب سرو قرار دهید و بقیه سس را روی کوفته ها بریزید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا