آشپزی

طرز تهیه دمپخت عدس با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دمپخت عدس را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش عدس

پیراشکی عدس یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش عدس برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 4 لیوان
رازیانه خشک 50 گرم
پیاز متوسط 1 قطعه
عدس 1 فنجان
جعفری 50 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
هویج 2 عدد
ادویه های پلو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش عدس

مرحله اول

برای تهیه خورش عدس ابتدا عدس را می شوییم تا گرد و غبار آن گرفته شود. در مرحله بعد عدس ها را در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید عدس ها در آب جوش بنشینند تا پخته شوند. سپس در ظرف مناسبی ۱ لیتر آب بریزید سپس ظرف را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد. سپس جعفری را می شوییم.

سطح سوم

در این مرحله جعفری را در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. بعد از آن روی تخته گوشت جعفری می چینیم که ریز خرد می کنیم. سپس هویج را شسته و پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا هویج را نگینی خرد می کنیم. سپس پوست پیاز را جدا می کنیم سپس آن را به قطعات کوچک خرد می کنیم. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را داخل ماهیتابه می ریزیم سپس تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در مرحله بعد ادویه پلو، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید، سپس تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود.

مرحله ششم

حالا عدس ها را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. سپس عدس ها را به همراه هویج در تابه ریخته و سرخ می کنیم و رازیانه خشک را همراه با جعفری اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به مخلوط عدس اضافه می کنیم سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ماکارونی گرفته شود و پس از آن تغییر رنگ می دهد. سپس برنج را شسته و در قابلمه آب جوش می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا که برنج در قابلمه در حال جوشیدن است، مخلوط عدس را به آن اضافه کنید، سپس هم بزنید و اجازه دهید آب برنج تبخیر شود. بعد شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی آن قرار می دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله درب قابلمه را با بخار پز می بندیم سپس روی قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم خورش عدس به مدت 45 دقیقه بپزد. بعد از این مدت آش عدس را در بشقاب مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا