طرز تهیه دمپخت گوشت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش گوشت
خورش گوشت یکی از غذاهای قدیمی خاورمیانه است که در گذشته برای بسیاری از مراسم های مهم تهیه می شد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه خورش گوشت برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت بره و گوسفند | 400 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
لوبیا چیتی | 1 فنجان |
سبزیجات معطر | 100 گرم |
برنج | 4 لیوان |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی | کافی |
طرز تهیه خورش گوشت
مرحله اول
برای تهیه کوفته های گوشتی خوشمزه ابتدا گوشت را به مکعب های بزرگ برش می دهیم. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و سپس ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای مناسب با حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
حالا مقداری روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
سطح سوم
در این مرحله نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی را به گوشت اضافه می کنیم و تفت را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. سپس لوبیا چیتی را بشویید تا گرد و غبار آن پاک شود.
مرحله چهارم
حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و بعد از آن رنگ آن روشن شود. سپس لوبیا چیتی را به گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس خوب تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله به مقدار لازم آب اضافه می کنیم تا گوشت بجوشد و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد. سپس سبزی های معطر (شسته شده و جعفری) را می شوییم و در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود.
مرحله ششم
حالا سبزی معطر را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس وقتی گوشت و حبوبات کاملاً پخته شدند از قابلمه خارج کرده و سپس برنج را شسته و به مایه گوشت اضافه کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله توجه داشته باشید که آب گوشت باقیمانده باید به اندازه یک انگشت از سطح برنج فاصله داشته باشد تا برنج نچسبد. سپس سبزی معطر را به برنج اضافه می کنیم و می گذاریم برنج بجوشد.
مرحله هشتم
حالا که آب اضافی برنج کشیده شد، گوشت را به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را با درب می بندیم، سپس روی قابلمه می گذاریم. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم.
مرحله نهم
در این مرحله اجازه دهید تا گوشت به مدت 45 دقیقه دم بکشد. سپس بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم سپس کوفته ها را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با ماست سرو می کنیم. نوش جان.