آشپزی

طرز تهیه دمی بلغور با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دمی بلغور با مرغ

دمی بلغور با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محلی بوشهری است که با مواد مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمی بلغور با مرغ در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 400 گرم
پلو با بلغور 4 لیوان
پیاز 1 قطعه
فلفل سبز و قرمز 2 عدد
زنجبیل تازه 1 قطعه
سیر 6 عدد قرص
فشار دادن 2 دانه
میخک و دانه فلفل کافی
4 ادویه و پودر تخم گشنیز کافی
زردچوبه و ادویه کاری کافی
پودر برش و پودر گل رز کافی
پودر تنوری و پودر زعفران کافی

طرز تهیه دمی بلغور با مرغ

مرحله اول

برای تهیه دمی بلغور با مرغ خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری روغن به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید کمی داغ شود.

مرحله دوم

حالا مقداری زردچوبه، ادویه کاری، چهار ادویه، پودر رازیانه، پودر گل رز، پودر تخم گشنیز، پودر تنوری، پودر زعفران، دانه فلفل، هل، حبه، 1 حبه سیر، زنجبیل تازه، نمک، فلفل سبز و فلفل قرمز را اضافه کنید. به گلدان

سطح سوم

حالا ادویه ها را خوب تفت می دهیم تا عطرشان بیرون بیاید، سپس سینه و پای مرغ را به همراه پیاز خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها تغییر کند و ادویه ها به خوبی به سینه و پای مرغ خوش طعم شوند. من دارم میروم

مرحله چهارم

سپس به اندازه ای آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا سینه و ران مرغ را بپوشاند و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در آب جوش با حرارت متوسط ​​بپزد. بعد از این مدت مرغ را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا بلغور را شسته و به آب مرغ داخل قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا بجوشد و آب اضافی آن تبخیر شود. در صورت کمبود آب می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید. سپس مرغ را روی بلغور می گذاریم.

مرحله ششم

حالا حبه های سیر را روی آن قرار دهید و درب قابلمه را با بخار پز بپوشانید و روی آن بگذارید سپس بلغور را روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا دم بکشد. در آخر دمی بلغور را با ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا