طرز تهیه دنده کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت دنده برای کباب
دنده کبابی یکی از آن دستورهایی است که واقعا خوشمزه است. اگر طعم ها و گوشت های مختلف را دوست دارید این غذا را از دست ندهید. این دستور بسیار ساده است و می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. بیایید به سراغ مواد لازم و سپس مراحل آماده سازی برویم.
برای تهیه دنده کباب کرمانشاهی، دنده ها را تمیز کرده و به مدت یک ساعت در یخ قرار دهید. سپس پیاز و سیر را شسته و رنده کرده و با ماست، روغن زیتون، برگ بو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. دنده ها را به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید حداقل 6 ساعت در یخچال بماند. سپس آن را از یخچال خارج کرده و تکه های سیر و پیاز را جدا کنید. دنده ها را گریل، کباب یا فر کنید و با سبزیجات و نان گرم سرو کنید.
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | اندازه ی |
دنده بره | 4 عدد |
ماست یونانی | 1 فنجان |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز | 2 عدد وسط |
سیر تازه | 2 قرص |
برگ بو | 2 عدد |
نمک و فلفل | کافی |
طرز پخت دنده برای کباب
مرحله 1: آماده سازی دنده ها
یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و چند تکه یخ در آن قرار دهید. دنده ها را تمیز کرده و در یخ قرار دهید. دنده ها باید یک ساعت در یخ بنشینند. این باعث می شود که گوشت دنده نرم شود.
مرحله 2: دنده ها را بشویید
بعد از یک ساعت، دنده ها را از یخ جدا کرده و خوب آبکشی کنید. این مرحله برای ذوب شدن یخ و تمیز کردن دنده ها ضروری است.
مرحله 3: مواد لازم برای ماریناد را آماده کنید
پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. سیر را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. برگ های معطر را با خود نگه دارید.
مرحله 4: ترکیبات مارینیت را مخلوط کنید
ماست یونانی، روغن زیتون، برگ بو، نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
مرحله 5: دنده ها را اضافه کنید
دنده ها را به مخلوط اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید تا همه دنده ها با ماریناد آغشته شوند. این مرحله برای خوش طعم شدن دنده ها بسیار مهم است.
مرحله 6: به دنده ها استراحت دهید
روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید دنده ها حداقل 6 ساعت در یخچال بماند. این بار دنده ها را خوشمزه و لطیف می کند.
مرحله 7: آماده سازی برای پخت
پس از 6 ساعت، دنده ها را از یخچال خارج کنید. حتما قبل از کباب کردن، تکه های سیر و پیاز را از روی دنده ها جدا کنید.
مرحله 8: کباب کردن
بهترین روش برای کباب کردن دنده ها استفاده از گریل است. گریل را روشن کنید و دنده ها را روی حرارت ملایم کباب کنید تا کاملا بپزند و خوب قهوه ای شوند.
مرحله 9: کباب کردن
اگر گریل ندارید می توانید دنده ها را به سیخ بکشید و کباب کنید. اطمینان حاصل کنید که زغال ها به طور یکنواخت روشن هستند و خام نیستند.
مرحله 10: در فر بپزید
اگر گریل یا باربیکیو ندارید، می توانید دنده ها را در فر بپزید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و دنده ها را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید تا کاملا بپزند.
مرحله یازدهم: دنده ها را روی باربیکیو سرو کنید
دنده های کباب آماده شده را در بشقاب سرو بچینید و با لیمو ترش، سبزیجات تازه و نان گرم سرو کنید. نوش جان!