آشپزی

طرز تهیه دونات کدو حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

دونات کدو حلوایی یکی از شیرینی های محبوب بین المللی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه دونات کدو حلوایی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای دونات کدو حلوایی
گل کامل دانه 1 و ¾ فنجان
شیر بادام ½ فنجان
شکر قهوهای ½ فنجان
پوره کدو تنبل ¾ لیوان
روغن نارگیل ⅓ لیوان
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک دریا ¼ قاشق چایخوری
وانیل کافی

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه دونات کدو حلوایی خوشمزه ابتدا پوره کدو حلوایی را آماده کنید، برای این منظور پوست کدو را جدا کرده و به صورت نگینی درشت برش دهید سپس در قابلمه مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا یک لیوان آب به کدو اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و اجازه می دهیم کدو حلوایی روی آتش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. بعد از اینکه کدو پخته شد آن را در آبکش بریزید.

سطح سوم

در این مرحله می گذاریم آب اضافی کدو خارج شود سپس با چنگال آن را له می کنیم تا کاملا پوره شود. سپس آرد را در صافی بریزید و 3 بار الک کنید سپس در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله چهارم

حالا نمک دریا را به همراه پودر دارچین به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس پوره کدو تنبل را به همراه وانیل و شیر بادام به مخلوط آرد اضافه کنید و با لیسک با احتیاط مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. بعد داخل قالب های مخصوص پیراشکی را با کمی روغن مایع آغشته کنید، سپس دو سوم قالب را با مخلوط پر کنید.

مرحله ششم

حالا فرم را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم دونات ها به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته و طلایی شوند. سپس بعد از این مدت دونات ها را از فر خارج کرده و می گذاریم خنک شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله پیراشکی های خنک شده را از قالب خارج می کنیم و داخل روغن نارگیل می گذاریم تا با آن آغشته شود، سپس پودر دارچین را با شکر قهوه ای مخلوط کرده و دونات های کره شده را در آن میغلطانیم.

مرحله هشتم

در نهایت ظرف مناسبی برای سرو انتخاب می کنیم و دونات کدو را در ظرف مورد نظر می چینیم. در آخر دونات کدو حلوایی را با چای زعفران تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا