آشپزی

طرز تهیه دو پیازه آلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دو پیازه آلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز پخت دو عدد پیاز

دو عدد آلو پیاز این یکی از انواع غذاهای سنتی و ساده ایرانی است که در دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دو کیک آلو به این لینک مراجعه کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز 2 عدد وسط
سیب زمینیها 4 عدد وسط
نمک و زردچوبه هر کدام 1 قاشق چایخوری
فلفل ½ قاشق چایخوری

طرز پخت دو عدد پیاز

مرحله اول

برای تهیه دو کیک آلویی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه آب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید سیب زمینی ها در آب در حال جوش بمانند تا پخته شوند.

مرحله دوم

وقتی سیب زمینی ها کاملا پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کنید. سپس پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و با گوشت کوب بزنید تا کاملا پوره شوند.

سطح سوم

حالا پیاز را به صورت ورقه های نازک برش دهید سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله چهارم

وقتی پیاز سبک و شفاف شد، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به تابه اضافه کنید، سپس دوباره به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود و پیاز کاملا قرمز و طلایی شود.

مرحله پنجم

پس از سرخ شدن کامل پیاز، سیب را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس سیب زمینی ها را کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم

سرگرمی روز دو عدد پیاز را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان تازه، خیارشور و گوجه فرنگی سرو کنید. نوش جان. در صورت تمایل می توانید مقداری پوره گوجه فرنگی را با پیاز تفت دهید سپس با سیب زمینی مخلوط کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا