طرز تهیه دو پیازه مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دو عدد پای مرغ
دو پای مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سریع است که با مواد ساده تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه دو عدد پای مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 400 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
سیب زمینیها | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری پر |
آب جوش | 1 فنجان |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه دو عدد پای مرغ
مرحله اول
برای تهیه دو عدد پای مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه های مرغ را به مکعب های مساوی برش می دهیم و در تابه مناسبی با کمی روغن می گذاریم و خوب سرخ می کنیم تا کاملا تغییر رنگ داده و سرخ شوند.
مرحله دوم
در همین حین سیب زمینی ها را پوست بگیرید. حالا سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته سیب زمینی ها گرفته شود سپس در تابه ای جداگانه کاملا سرخ کنید.
سطح سوم
سپس پیاز را ورقه های نازک برش دهید و به همراه کمی روغن مایع در تابه ای جداگانه بریزید و خوب تفت دهید تا پیاز طلایی و ترد شود. سپس مرغ سرخ شده را با پیاز داغ به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن تغییر کند، سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم. حالا آب را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله درب تابه را ببندید و اجازه دهید آب اضافی آن تبخیر شده و داخل روغن بریزد. در 5 دقیقه آخر پخت، سیب زمینی های سرخ شده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سیب زمینی ها طعم دار شوند.
مرحله ششم
بعد از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و دو عدد پیاز مرغ را در بشقاب مورد نظر بریزید و در صورت تمایل با زرشک و پیاز ترد تزیین کنید. در آخر دو عدد پای مرغ را با نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان.