طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان
دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که ترکیبی از طعم های مختلف را به ارمغان می آورد. این دیپ با مرغ، بادمجان و ادویه های معطر درست می شود و برای انواع میزها چه مهمانی و چه شام خانوادگی گزینه بسیار مناسبی است.
برای تهیه دیپ مرغ و بادمجان ابتدا بادمجان ها و فلفل ها را تفت دهید سپس سینه مرغ را با ادویه و پیاز پخته و همه مواد را مخلوط کنید. مواد خرد شده را با آبلیمو و سس ماست مخلوط کرده و سیر، سس خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود. در آخر تزییناتی مانند گردوی تفت داده شده و فلفل قرمز را اضافه کرده و سرو می کنیم.
مواد لازم برای 4 نفر | اندازه ی |
سینه مرغ | 1x |
سیر | 3 قرص |
لیمو ترش | 1/2 عدد |
فلفل سیاه یا فلفل سیاه | 2 تا 3 عدد |
نمک، فلفل، برگ بو | کافی |
پیاز | 1x |
بادمجان | 3 تا 4 عدد |
ماست | 4 قاشق غذاخوری |
خردل | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان
مرحله 1: بادمجان و فلفل را تفت دهید
ابتدا بادمجان ها را شسته و با چاقو برش بزنید و همراه با فلفل ها در سینی فر قرار دهید. آنها را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم و پخته شوند بپزید.
مرحله 2: پختن مرغ
سینه های مرغ را به همراه ربع پیاز، برگ بو، نمک و فلفل در قابلمه بریزید. حالا آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد.
مرحله 3: آماده سازی بادمجان و فلفل
پس از پخته شدن، بادمجان ها و فلفل ها را پوست بگیرید و روی پیشخوان خرد کنید تا پوره شوند.
مرحله 4: مواد را مخلوط کنید
مرغ پخته شده را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ با بادمجان و فلفل خرد شده مخلوط کنید. آب نصف لیموترش را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 5: درست کردن سس دیپ
در یک کاسه کوچک، ماست تغلیظ شده، سیر رنده شده، سس خردل، کمی نمک و فلفل را مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید.
مرحله 6: سس را به مخلوط مرغ و بادمجان اضافه کنید
سس را به مخلوط مرغ، بادمجان و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شوند.
مرحله 7: تزئین و سرو کنید
دیپ تمام شده را در ظرف بریزید. برای تزیین می توانید کمی روغن زیتون و پودر فلفل قرمز بپاشید. همچنین می توان آن را با گردوی آسیاب شده و سبزیجات تازه تزئین کرد. حالا دیپ مرغ و بادمجان شما آماده است. نوش جان!
آموزش انواع دیپ:
- طرز تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه و آسان به روش سنتی
- طرز تهیه دیپ بادمجان ترکی خوشمزه به روش رستوران
- طرز تهیه بورانی لوبیا سبز، غذایی سالم برای روزهای گرم
- طرز تهیه بوران خوشمزه با هویج به زبان ترکی