آشپزی

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان، طرز تهیه مرغ و بادمجان

دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که ترکیبی از طعم های مختلف را به ارمغان می آورد. این دیپ با مرغ، بادمجان و ادویه های معطر درست می شود و برای انواع میزها چه مهمانی و چه شام ​​خانوادگی گزینه بسیار مناسبی است.

برای تهیه دیپ مرغ و بادمجان ابتدا بادمجان ها و فلفل ها را تفت دهید سپس سینه مرغ را با ادویه و پیاز پخته و همه مواد را مخلوط کنید. مواد خرد شده را با آبلیمو و سس ماست مخلوط کرده و سیر، سس خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود. در آخر تزییناتی مانند گردوی تفت داده شده و فلفل قرمز را اضافه کرده و سرو می کنیم.

مواد لازم برای 4 نفر اندازه ی
سینه مرغ 1x
سیر 3 قرص
لیمو ترش 1/2 عدد
فلفل سیاه یا فلفل سیاه 2 تا 3 عدد
نمک، فلفل، برگ بو کافی
پیاز 1x
بادمجان 3 تا 4 عدد
ماست 4 قاشق غذاخوری
خردل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان

مرحله 1: بادمجان و فلفل را تفت دهید

ابتدا بادمجان ها را شسته و با چاقو برش بزنید و همراه با فلفل ها در سینی فر قرار دهید. آنها را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم و پخته شوند بپزید.

مرحله 2: پختن مرغ

سینه های مرغ را به همراه ربع پیاز، برگ بو، نمک و فلفل در قابلمه بریزید. حالا آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد.

مرحله 3: آماده سازی بادمجان و فلفل

پس از پخته شدن، بادمجان ها و فلفل ها را پوست بگیرید و روی پیشخوان خرد کنید تا پوره شوند.

مرحله 4: مواد را مخلوط کنید

مرغ پخته شده را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ با بادمجان و فلفل خرد شده مخلوط کنید. آب نصف لیموترش را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 5: درست کردن سس دیپ

در یک کاسه کوچک، ماست تغلیظ شده، سیر رنده شده، سس خردل، کمی نمک و فلفل را مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید.

مرحله 6: سس را به مخلوط مرغ و بادمجان اضافه کنید

سس را به مخلوط مرغ، بادمجان و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شوند.

مرحله 7: تزئین و سرو کنید

دیپ تمام شده را در ظرف بریزید. برای تزیین می توانید کمی روغن زیتون و پودر فلفل قرمز بپاشید. همچنین می توان آن را با گردوی آسیاب شده و سبزیجات تازه تزئین کرد. حالا دیپ مرغ و بادمجان شما آماده است. نوش جان!

آموزش انواع دیپ:

  • طرز تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه و آسان به روش سنتی
  • طرز تهیه دیپ بادمجان ترکی خوشمزه به روش رستوران
  • طرز تهیه بورانی لوبیا سبز، غذایی سالم برای روزهای گرم
  • طرز تهیه بوران خوشمزه با هویج به زبان ترکی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا