طرز تهیه دیگچه مشهدی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دیگچه مشهدی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه قابلمه مشهدی
دیگچه مشهدی یکی از دسرهای سنتی کشورمان است که برای افطار در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قابلمه مشهدی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد مورد نیاز قابلمه مشهدی |
|
شیر پر چرب | 5 فنجان |
برنج نیم دانه | 2 فنجان |
قند | 1.5 فنجان |
گل سرخ | ½ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
هل خورشتی | ½ فنجان |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه قابلمه مشهدی
مرحله اول
من آماده می کنم خورش خوشمزه مشهد در ابتدای کار برنج را می شوییم و در ظرف آب می ریزیم سپس برنج را به مدت 3-2 ساعت در آب می گذاریم تا خیس شود. بعد از این مدت برنج را می شوییم.
مرحله دوم
حالا یک قابلمه ترجیحا مسی را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید. سپس برنج شسته شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید و سپس شیر را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.
سطح سوم
در این مرحله درب قابلمه را تا نیمه می گذاریم تا شیر بیرون نریزد. وقتی مقدار شیر در قابلمه کم شد درب قابلمه را ببندید و بگذارید برنج کاملا بجوشد و بجوشد سپس شکر را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله چهارم
اجازه دهید برنج 30 دقیقه دیگر بپزد. بعد از این مدت هل پخته شده را به همراه گلاب و کره مایع به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا برنج نچسبد سپس اجازه دهید شیر کاملا تبخیر شود.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. وقتی شیر کاملا جذب برنج شد قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس یک سوم از محتویات قابلمه را بردارید تا رنگ قابلمه دو چندان شود.
مرحله ششم
حالا به مواد قابلمه ای که کنار گذاشته ایم مقداری زعفران پخته اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا زعفرانی شود. بعد از آن یک قالب تفلون مناسب انتخاب می کنیم که مواد سفید دیگ را داخل آن می ریزیم و با قاشق کاملا صاف می کنیم.
مرحله هفتم
حالا مواد قابلمه زعفرانی را روی لایه قبلی بریزید و با پشت قاشق روی آن پهن کنید و صاف کنید. سپس قالب را با یک ورق فویل بپوشانید، سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه دم بکشد.
مرحله هشتم
بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید ظرف کاملا خنک شود. وقتی دیگ خنک شد با چاقو به ابعاد دلخواه برش میزنیم سپس به سلیقه خود با خاک پسته و گلاب تزئین میکنیم. نوش جان.
5
2